«Αξιολύπητη ουρά»

Την έκπληξή της και την απορία της εκφράζει η Καλαμάτα για την απόφαση της SL1 να μην αλλάξει η προκήρυξη του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα εκφράζει την πεποίθηση πως ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Μπαλτάκος, θα διορθώσει αυτή την αδικία.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτας, με έκπληξη πληροφορήθηκε την εισήγηση της Super League 1, αναφορικά με τον προβιβασμό μιας ομάδας στην Super League 1 από τη Super League 2 και τον αγώνα μπαράζ που θα διεξαχθεί περαιτέρω, όπως βιώσαμε και κατά την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν.

Ειλικρινά, απορούμε πώς οι θεωρητικά «μεγάλοι» τού επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αρέσκονται να επαναλαμβάνουν μία κατάφορη αδικία που όλοι μας υπήρξαμε μάρτυρες.

Φρονούμε ότι η Ε.Ε. της ΕΠΟ και προσωπικά ο κ. Π. Μπαλτάκος θα διορθώσει όλο αυτό το πλαίσιο ανισότητας για την Super League 2, και τουλάχιστον οι πρωταθλητές των 2 ομίλων τής Super League 2, θα λαμβάνουν αυτό που τους αξίζει: την απευθείας άνοδο στη Super League 1.

Διαφορετικά, πιστεύουμε ότι δεν έχει λόγο ύπαρξης η Super League 2, αφού θα αποτελεί και πάλι την «αξιολύπητη ουρά» τού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις