Αυτές είναι οι αποφάσεις για το μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου, με κύριο θέμα την Ανδρική ομάδα Καλαθοσφαίρισης. Αναλυτικά οι αποφάσεις του Συμβουλίου:

«Η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Κατά την συνεδρίαση του ΔΣ, που διενεργήθηκε την Τετάρτη 13/7/2022 εξετάσθηκαν και αντιμετωπίσθηκαν θέματα  της Ανδρικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης τα οποία κατά κύριο λόγο δημιουργήθηκαν από την μετάβαση της διαχείρισης της ομάδας από την Διοικούσα Επιτροπή στην Διοίκηση του Ερασιτέχνη και αφορούσαν τόσο θέματα οργάνωσης και κατανομής  αρμοδιοτήτων όσο και  θέματα οικονομικής διαχείρισης.

Κατά την συνεδρίαση εγκρίθηκαν οι εισηγήσεις του τεχνικού επιτελείου για την δομή της ομάδας και τις έως τώρα επιλογές σε έμψυχο δυναμικό και ανατέθηκαν τα καθήκοντα διοίκησης και κατανομής αρμοδιοτήτων.

Συγκεκριμένα το τμήμα περιέρχεται στην Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ1937 και η λήψη των τελικών αποφάσεων για όλα τα θέματα θα ασκείται αποκλειστικά από το ΔΣ.

Από το ΔΣ αρμόδιος για τον έλεγχο της λειτουργίας του τμήματος ορίζεται ο Αντιπρόεδρος κ .Κυριάκος Κυριακόπουλος ο οποίος και θα εισηγείται σχετικά.

Υπεύθυνος  του τμήματος με  αρμοδιότητες Γενικού Διεθυντή,  θα είναι ο κ. Νίκος  Ρούμπος ο οποίος θα πλαισιωθεί από ομάδα συνεργατών οι οποίοι θα αναλάβουν συγκεκριμένους   ρόλους στο οργανόγραμμα του τμήματος. Κατόπιν δε κοινής επιθυμίας του ιδίου και των κκ Νίκου  Μπουντούρη  και Λάμπρου Πρέκα  θα έχει εξίσου σημαντικό ρόλο και εύρος συνεργασίας και στην λειτουργία των αναπτυξιακών τμημάτων.

Η διάρθρωση του τεχνικού επιτελείου παραμένει αμετάβλητη με τον κ. Αντώνη Μυριτζή στη θέση του Τεχνικού  Διευθυντή.

Επίσημες ανακοινώσεις για τις οριστικοποιημένες συμφωνίες με αθλητές  θα γίνουν τις προσεχείς ημέρες ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα οργανωθεί συνέντευξη τύπου κατά την οποία θα εκτεθεί το αγωνιστικό πλαίσιο της νέας περιόδου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις