Αγανάκτηση και στη Νίκη με το σύστημα ανόδου της SL2 – Η θέση της ΠΑΕ στο προσεχές Δ.Σ. της Δευτέρας

Έντονη δυσαρέσκεια παρατηρείται, τις τελευταίες ώρες, στις τάξεις των ομάδων της Super League 2, βάσει της πρόθεσης των αρμοδίων να μην τροποποιηθεί το περσινό μοντέλο ανόδου για τις ομάδες της δεύτερης κατηγορίας στην SL1.

Μεταξύ αυτών και η Νίκη, της οποίας οι ιθύνοντες παρατηρούν με αγανάκτηση τη γενικότερη υποβάθμιση του πρωταθλήματός της, στη συνεχή προσπάθεια που πραγματοποιείται, προκειμένου η Super League 1 να μετατραπεί σε ένα κλειστό “lobby” ελάχιστων, “προνομιούχων” ομάδων. Στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, την προσεχή Δευτέρα (18/7), οι άνθρωποι της κυανόλευκης ΠΑΕ ενδέχεται να τονίσουν την κατάφορη αδικία που δημιουργεί το ενδεχόμενο, από τις 30 ομάδες του πρωταθλήματος, να κερδίσει την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία μόλις μία. Πρόκειται για ένα σύστημα που υπονομεύει τον ανταγωνισμό του πρωταθλήματος, με πολλές ομάδες να παραμένουν αδιάφορες βαθμολογικά και αγωνιστικά, στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος.

Στη Νίκη, όπως και σε όλες τις ομάδες, υπάρχει η πεποίθηση πως η παρούσα κατάσταση πρέπει και μπορεί να αλλάξει. Σε περίπτωση που δεν συμβεί, δεν είναι ξεκάθαρο ποιες θα είναι οι ενέργειες που θα ακολουθήσουν οι ομάδες, ως τρόπο αντίδρασης. Δεν αποκλείεται, σε συνεννόηση μεταξύ τους, να προχωρήσουν σε μία συντονισμένη λύση, όπως, για παράδειγμα, την άρνησή τους να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στην καθορισμένη ημερομηνία έναρξης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις