“Ατσαλώνει” τον άξονά της η Νίκη Βόλου: Αποκτά τον Βασίλη Γαβριηλίδη

Μπορεί η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου να έχουν θέσει ως πρώτο στόχο τις ανανεώσεις όλων των παικτών που θεωρούν πως μπορούν να προσφέρουν στους νέους στόχους της ομάδας, ωστόσο τα «μάτια» τους είναι ανοιχτά ώστε να μη χαθεί κάποια ευκαιρία που θα ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ.

Έτσι προέκυψε η περίπτωση του Βασίλη Γαβριηλίδη, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τη Βέροια και σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, βρίσκεται μία «ανάσα» από το να ντυθεί στα κυανόλευκα. Ο 29χρονος μέσος αγωνίστηκε με τα χρώματα της Βασίλισσας του Βορρά την προηγούμενη σεζόν και μάλιστα ως βασικός κι αναντικατάστατος, καθώς κατέγραψε 33 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο, σημειώνοντας και τρία τέρματα. Οι μόνες φορές που κάθισε στον πάγκο ήταν λόγω καρτών, σ’ ένα ρόστερ με πολύ βαριά ονόματα, ειδικά στη μεσαία γραμμή.

Ο Βασίλης Γαβριηλίδης αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο και διακαή πόθο του Αλέκου Βοσνιάδη και το περασμένο καλοκαίρι, όμως η εμπλοκή της Βέροιας με προπονητή τον Παύλο Δερμιτζάκη, που τον είχε παίκτη στην Καβάλα, στάθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για να έρθει στη Νίκη Βόλου. Οι τρέχουσες εξελίξεις στην ομάδα της Ημαθίας, αναθέρμαναν το ενδιαφέρον για τον παίκτη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο υψηλόσωμος (1,86μ.) Καβαλιώτης μέσος θα φορέσει τη φανέλα της βολιώτικης ομάδας.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και η μεταγραφή ολοκληρωθεί η Νίκη Βόλου ισχυροποιείται σε μεγάλο βαθμό στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Έχοντας ήδη ανακοινωθεί η παραμονή του Σταύρου Τσουκαλά και με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παύλο Κυριακίδη να είναι πολύ πιθανή, η βολιώτικη ομάδα αποκτά έναν απροσπέλαστο άξονα που ταυτόχρονα διαθέτει ποιότητα. Στη φαρέτρα του Αλέκου Βοσνιάδη, όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχει και ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης που απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί σε ομάδα που θέτει ως στόχο τον πρωταθλητισμό.

Τις επόμενες μέρες ή και ώρες αναμένονται εξελίξεις με το σενάριο ο Βασίλης Γαβριηλίδης να ντύνεται στα κυανόλευκα, να είναι κάτι περισσότερο από πιθανό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις