«Υπέρ της Super League2»


Μοιράσου το άρθρο

Εμμένει στην εισήγησή του για απευθείας άνοδο δύο ομάδων από τη Super League 2 ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, όπως φάνηκε και σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος απάντησε εκ νέου σε ερώτηση για το ποια θα είναι η θέση του, στην περίπτωση που η προκήρυξη της Super League 2 προβλέπει να ανέβουν απ’ ευθείας δύο ομάδες και όχι μία, όπως προβλέπει η προκήρυξη της Super League 1.

«Η εισήγησή μου θα είναι πάρα πολύ απλή. Αν η προκήρυξη της Super League 2 είναι διαφορετική από την προκήρυξη της Super League 1, η δική μου θέση και το λέω ευθέως, είναι ότι θα ταχθώ υπέρ της Super League 2», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

«Θεωρώ αδιανόητο να αγωνίζονται 34 ομάδες και να ανεβαίνει μία», ανέφερε ακόμη ο κ. Μπαλτάκος.

«Δεν μπορεί η Super League 1 να καταστεί κλειστό κλαμπ. Αυτό δεν το δέχεται κανείς και γίνεται και μάχη στην Ευρώπη για να μην συμβεί αυτό. Αν η Super League 2 αποφασίσει να εισηγηθεί να ανέβουν δύο, θα ταχθώ υπέρ τους. Αυτή θα είναι η προσωπική μου εισήγηση και την απόφαση θα την πάρει η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου», είπε καταλήγοντας ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις