Συγκινητικό βίντεο: 25χρονος ήρωας βγάζει από φλεγόμενο σπίτι 6χρονο παιδί

Η ηρωική προσπάθεια ενός 25χρονου στην Ιντιάνα των ΗΠΑ που βοήθησε τέσσερα παιδιά και την 18χρονη αδελφή τους να βγουν από φλεγόμενο σπίτι, καταγράφεται σε εντυπωσιακό βίντεο.

Ο νεαρός άνδρας παρατήρησε ότι η βεράντα του σπιτιού είχε καλυφθεί από φλόγες, ενώ περνούσε τυχαία από το σημείο, το πρωί της Δευτέρας. Χωρίς να διστάσει, σταμάτησε με το αυτοκίνητό του. «Είδα τη φωτιά στο μπαλκόνι, οπότε πάτησα φρένα, πήγα στον δρόμο και έτρεξα στο σπίτι, φωνάζοντας ‘είναι κανείς εκεί μέσα;‘», είπε ο 25χρονος στο Fox 59.

Ο Νικ Μπόστικ, που εργάζεται σε μια πιτσαρία, παρατήρησε τέσσερα άτομα να κατεβαίνουν τις σκάλες. Όταν ρώτησε αν είχε μείνει κάποιος άλλος μέσα στο σπίτι, ενημερώθηκε ότι υπήρχε ακόμα εγκλωβισμένο ένα 6χρονο παιδί.

Ο ίδιος μπήκε μέσα στους καπνούς και στο φλεγόμενο σπίτι, αρχίζοντας να ψάχνει κάτω από κρεβάτια και μέσα σε ντουλάπες. Ξαφνικά, άκουσε το κλάμα ενός παιδιού. Παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε μια “μαύρη θάλασσα” καπνού, ο ηρωικός νεαρός προχώρησε πιο μέσα, άρπαξε το παιδί και ανέβηκε τρέχοντας πάνω για να ξεφύγει από τις φλόγες και την ζέστη.

«Άρχισε να γίνεται δύσκολο το να δεις, γιατί ο καπνός γινόταν μαύρος. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω, αλλά ήταν σαν να αποδέχτηκα ότι πιθανότατα θα πέθαινα, ακριβώς εκεί, εκείνο το βράδυ. Αλλά ήταν μια περίεργη ηρεμία. Απλώς πρέπει να δουλέψεις όσο πιο γρήγορα μπορείς», είπε.

Για να βγει από το σπίτι, ο Μπόστικ έπρεπε να σπάσει ένα παράθυρο στον δεύτερο όροφο και να πηδήξει με το παιδί στην αγκαλιά του. Προσγειώθηκε στη δεξιά πλευρά του, με το παιδί στην αριστερή, και τραυματίστηκε στην πλάτη, το χέρι και τον αστράγαλο. Σύμφωνα με την αστυνομία, το παιδί τραυματίστηκε ελαφρά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις