Γ.Σ. Βόλου-Ολυμπιακός Β. με έπαθλο μια θέση στα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα (26/3, 17.30) διεξάγεται στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος», όπου «συγκρούονται» Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου και Ολυμπιακός. Όποια ομάδα επιβληθεί στη σημερινή αναμέτρηση θα πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ, αλλά υπάρχει κι ένα σενάριο που δεν ευνοεί τους «μαυραετούς» ακόμη κι αν κερδίσουν. Αυτό…

…θέλει τον Εθνικό Λάρισας να επικρατεί της Νίκης, η οποία θα ισοβαθμήσει με τον Γυμναστικό, επί του οποίου υπερτερεί επειδή έχει δύο επιτυχίες σε βάρος του στα μεταξύ τους ματς.
Το συγκρότημα των Γιώργου Κοσμάτου και Γιώργου Ντάκη «αυτοκτόνησε» το περασμένο Σάββατο χάνοντας μέσα από τα χέρια του το ροζ φύλλο από τον Αετό Διλόφου. Σ’ αυτόν τον αγώνα έλειψε ο Θανάσης Παυλόπουλος, ο οποίος όμως ξεπέρασε τη θλάση που είχε υποστεί και θα δώσει το «παρών» σήμερα.
Στη διάθεση του προπονητικού διδύμου θα βρίσκονται οι: Χρήστος Καλογερόπουλος, Απόστολος Κωστούλας, Θανάσης Τσαπραΐλης, Φίλιππος Σέρρης, Αλέξανδρος Σουλιώτης, Στέργιος Χατζόπουλος, Θανάσης Παυλόπουλος, Βασίλης Παλάσκας, Μάριος Τσίρος, Νίκος Κουρουπάκης, Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, Χρήστος Ζαρογιάννης, Αντώνης Σαμαράς.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Ολυμπιακός αποτελεί την πιο φορμαρισμένη ομάδα του ομίλου το τελευταίο διάστημα και οι άνετες επιτυχίες επί της Νίκης και του Γ.Σ. Αλμυρού το πιστοποιούν απόλυτα αυτό. Ωστόσο για να «τελειώσει τη δουλειά» χρειάζεται μια νίκη ακόμη, αυτή επί του Γ.Σ. Βόλου σήμερα, προκειμένου να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να βρεθεί στα πλέι οφ.
Ο Κώστας Αλεξίου και ο Λεωνίδας Αναστασόπουλος άφησαν πίσω τους τραυματισμούς τους παίζοντας κατά του Γ.Σ. Αλμυρού και ασφαλώς δεν τίθεται θέμα να χάσουν τον σημερινό «τελικό».
Έτσι ο Φώνης Μαυρομιχάλης θα παρατάξει την εξής σύνθεση: Ζήσης Καφάσης, Στέφανος Βλήτσιος, Αντώνης Καραρρήγας, Κώστας Σερμέτης, Δημήτρης Καραθάνος, Χρήστος Βασιλείου, Αλέξανδρος Μακρίδης, Νίκος Παραλίκης, Δημήτρης Χριστοδούλου, Κώστας Κολιός, Γιώργος Παρασκευάς, Σωτήρης Αχριάνης, Κώστας Αλεξίου, Λεωνίδας Αναστασόπουλος, Θωμάς Καραγεώργος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις