«Φιλοξενούμενος ο Ηρακλής στην SL2»

Στην τηλεόραση της ΕΡΤ3 και στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ», φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Γεωργιάδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προηγούμενη χρονιά και τους στόχους της φετινής.

Αναλυτικά:

«Η προετοιμασία μας εντός αγωνιστικού χώρου δεν έχει ξεκινήσει, δουλεύουμε όλοι ακατάπαυστα για να οργανωθεί η επόμενη χρονιά, που είναι η συνέχεια της προηγούμενης, που πετύχαμε αρκετά πράγματα τόσο στο οργανωτικό όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Πέρυσι ενώ είχαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά καταφέραμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και με δύσκολες συνθήκες να δημιουργήσουμε μια ομάδα η οποία ειδικά στον δεύτερο γύρο παρουσίασε καλό ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα πήρε και αποτελέσματα.

Η φετινή χρονιά συνδέεται με την προηγούμενη και έχουμε θέσει από νωρίς πιο υψηλούς στόχους. Ο Ηρακλής στη Β’ κατηγορία είναι απλά φιλοξενούμενος και θα πρέπει το γρηγορότερο δυνατό με βάση το δικό μας πρότζεκτ, στην Α’ Εθνική. Αν όχι αυτή τη χρονιά – που μακάρι να είναι αυτή – τα επόμενα χρόνια να πάει στην κατηγορία που του αρμόζει και είναι και το σπίτι του».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις