Αγώνας επιβίωσης για Ν.Α. Νίκης με Γ.Σ. Αλμυρού

Αγώνα επιβίωσης δίνουν σήμερα (26/3, 17.30) στον Αλμυρό οι Νέοι Αθλητές Νίκης απέναντι στον τοπικό Γυμναστικό Σύλλογο. Οι καλαθοσφαιριστές του Κώστα Καμακά επιζητούν το ροζ φύλλο, το οποίο θα τους εξασφαλίσει τη σωτηρία, αφού υπερτερούν στην ισοβαθμία με το Δίλοφο. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να περιμένουν…

…το αποτέλεσμα του παιχνιδιού Ανάληψη-Αετός Διλόφου θέλοντας νίκη του βολιώτικου συγκροτήματος.
Αξίζει να σημειωθεί πως αν οι Νέοι Αθλητές τερματίσουν προτελευταίοι θα χρειαστεί να δώσουν μπαράζ με τον προτελευταίο του 2ου ομίλου για το ποιος θα διατηρηθεί στην κατηγορία.
Ο Απόστολος Καμακάς βασίζεται στην παρακάτω σύνθεση: Θεόδωρος Σούλης, Νίκος Θέος, Γιώργος Καραθανάσης, Γιώργος Κοντογιάννης, Κώστας Τυρερές, Γιάννης Μακρόπουλος, Φίλιππος Πανιόπουλος, Χαράλαμπος Μπέζος, Κώστας Παναγιώτου, Στέφανος Τύμπας, Μάριος Σαπούνης, Χρήστος Νικολόπουλος, Κώστας Μανωλόπουλος, Χρήστος Καρσέλας. Γιώργος Καραθανάσης, Σταμάτης Σκαμάγκας.
Στην αντίπερα όχθη ο Γ.Σ. Αλμυρού θα παίξει καθαρά για το γόητρο σήμερα θέλοντας να κλείσει θετικά η χρονιά. Βέβαια ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης «πονοκεφαλιάζει» για τα πολλά προβλήματα που τον εμποδίζουν να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση. Σίγουρα απών θα είναι ο τιμωρημένος Βασίλης Θέος, ενώ αμφίβολοι θεωρούνται οι τραυματίες Γιώργος Καραπτσιάς και Χρήστος Γιάγκος και οι Θεόδωρος και Παναγιώτης Μαμούρας για προσωπικούς λόγους.
Οι παίκτες στους οποίους υπολογίζει ο Αλμυριώτης τεχνικός είναι οι: Αντώνης Μητρουλάς, Απόστολος Θεοδώρου, Βασίλης Μπάρδας, Κώστας Συνάζος, Νίκος Λωρίτης, Μανώλης Αναγνωστόπουλος, Βαγγέλης Κοντοστάθης, Χρήστος Μακρής, Λουκάς Ποζιόπουλος, Παναγιώτης Παπούλιας και ίσως οι Γιώργος Καραπτσιάς, Χρήστος Γιάγκος, Παναγιώτης Μαμούρας Θεόδωρος Μαμούρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις