Απάντησε στον Κωστούλα ο Μπέος: Κάποιοι έμαθαν τι σημαίνει Λόγος Τιμής και τι συμβαίνει όταν δεν τον τηρούν

Με δήλωσή του ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε στον μεγαλομέτοχο του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα, εξιστορώντας τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη συνάντηση των οκτώ προέδρων της Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά:

“Σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Φώτη Κωστούλα, ιδιοκτήτη του Παναιτωλικού και για την αποκατάσταση της αλήθειας οφείλω να ενημερώσω ότι με δική μου πρωτοβουλία, συγκεντρωθήκαμε τρεις φορές οι οκτώ (8) ιδιοκτήτες – πρόεδροι των ομάδων (ΒΟΛΟΣ-ΛΑΜΙΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΦΗ – ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), με την τελευταία συνάντηση να πραγματοποιείται στα γραφεία του Προέδρου της ΕΠΟ κ. Τάκη Μπαλτάκου, από την οποία απουσίαζε μόνο ο κ. Τσιριγώτης λόγω προσωπικών θεμάτων.

Θέμα συζήτησης ήταν η εκλογή Προέδρου της super league κοινής επιλογής των οκτώ «λογοτιμητών» και η απόφαση να πορευτούμε από κοινού για την εξέλιξη και την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μας και όχι με γνώμονα ιδιοτελή συμφέροντα.

Η δική μου πρόταση ήταν να προταθεί στη θέση του Προέδρου ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου, με την προϋπόθεση να μην υπάρξει υποψηφιότητα Προέδρου ΠΑΕ. Τα παραπάνω μπορεί να επιβεβαιώσει ο κ. Λυσάνδρου. Όλα τα άλλα που τώρα προβάλλονται και υποστηρίζονται είναι προφάσεις εν αμαρτίαις και φθηνές δικαιολογίες. Άλλωστε ο χρόνος και τα γεγονότα θα δείξουν ποιος είχε δίκιο ή άδικο και αν η διάσπαση αυτή θα είναι ή όχι καταστροφική για τις ομάδες αλλά και το ίδιο το ποδόσφαιρο.

ΥΓ. Πάντως ουδέν κακό αμιγές καλού. Επ ευκαιρία αυτής της ιστορίας κάποιοι έμαθαν τί σημαίνει Λόγος Τιμής και τι συμβαίνει όταν δεν τον τηρούν

Αχιλλέας Μπέος

Πρόεδρος ΠΑΕ Βόλος”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις