Για το γόητρο η Ανάληψη σήμερα με Αετό Διλόφου

Για την ιστορία της και κατ’ επέκταση και για τους Νέους Αθλητές Νίκης θα αγωνιστεί σήμερα (26/3, 17.30) η Ανάληψη, η οποία υποδέχεται τον Αετό Διλόφου στο κλειστό του ΕΑΚ. Οι «κυανέρυθροι» δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, αλλά μόνο αδιάφοροι δεν πρόκειται να παρουσιαστούν απέναντι στον Αετό Διλόφου, ο οποίος θέλει νίκη δική του…

…και ήττα της ομάδας του Απόστολου Καμακά στον Αλμυρού για να παραμείνει στην κατηγορία. Μάλιστα ο Αετός θεωρούταν καταδικασμένος, αλλά η επιτυχία του σε βάρος του Γ.Σ. Βόλου διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες του για σωτηρία.
Νοκ άουτ λόγω τραυματισμού έχουν βγει για την Ανάληψη οι Βαγγέλης Τσακιρόπουλος (κάταγμα στο σαγόνι), Βασίλης Κοντάκης (μηνίσκος) και Άγγελος Λουκίδης (πελματιαία απονεύρωση), ενώ εκτός θα είναι και ο Σπύρος Ρόσσιος εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Ο Γιώργος Βλιώρας θα στηριχθεί στους Γιώργο Ίλτσογλου, Φώτη Φωτιάδη, Βαγγέλη Ευαγγελινό, Νίκο Μαστραφτσή, Νίκο Γαλανάκη, Σπύρο Ρόσσιο, Αλέξανδρο Παλάντζα, Βαγγέλη Συλεόπουλο, Αλέξανδρο Λουλούδη, Βασίλη Ντίκα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις