Με τρεις αθλητές στη Ριτσώνα ο ΟΜΑΘ

Έχουμε φτάσει στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου και ένας από τους δημοφιλέστερους αγώνες του Ελληνικού Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ξεκινάει.

Ο λόγος για την ανάβαση Ριτσώνας που παραδοσιακά με αυτή ξεκινάει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας θα είναι παρών και εκεί με τρεις αθλητές που αναμένεται να δώσουν την δική τους μάχη σε δύο κλάσεις.

Ξεκινάμε από την Ν/2 κλάση όπου 23 αθλητές αναμένεται να δώσουν την δική τους μάχη για την επικράτηση ίσως στην δυσκολότερη κλάση του αγώνα.Το παρών δίνουν οι Αναστασίου Παναγιώτης και Κορίνθιος Γρηγόρης αμφότεροι με Peugeot 106 S16 με τον πρώτο να θέλει να βελτιώσει την περσινή του επίδοση και τον δεύτερο να επανέρχεται στην δημοφιλή ανάβαση έπειτα από απουσία δύο ετών.

Συνεχίζουμε με τον Σταμάτη Μιχαήλ που και αυτός με την σειρά επιστρέφει στον αγώνα για πρώτη φορά έπειτα από το 2009 με ένα ToyotaYaris στην κλάση Α/5.Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα το οδηγήσει για πρώτη φορά

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας εύχεται στους αθλητές του καλή επιτυχία και συγχαίρει τον Κώστα Γκαγκαμάνο για το ομολογουμένως επιτυχημένο ντεμπούτο του σε τέσσερις τροχούς στο Drag Battle στην Κωπαΐδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις