Δεν συνεχίζει στην ΑΕΛ ο Ζαλαώρας παρά την “απογείωση” του Θεοδωρόπουλου

Ο Γιάννης Ζαλαώρας δεν συνεχίζει στην ΑΕΛ καθώς μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο διοικητικό επίπεδο, αλλάζει όλο το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Ο έμπειρος προπονητής τερματοφυλάκων πρόσθεσε ακόμη μία πετυχημένη χρονιά στο βιογραφικό του καθώς ο πορτιέρε των βυσσινί αναδείχθηκε ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της χρονιάς στην SL2

Ο Γιάννης Ζαλαώρας έκανε γνωστό ότι δεν συνεχίζει στη Λάρισα. Ο έμπειρος προπονητής τερματοφυλάκων ευχαρίστησε όλους συνεργάστηκε στους «βυσσινί» και τον πρόεδρο της ομάδας κ. Αλέξη Κούγια.

Σε ανάρτησή του, τόνισε: «Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιος προπονητής φεύγει. Κάποιος άλλος έρχεται. Όλα τα ωραία τελειώνουν κάποια στιγμή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κύριο Αλέξιο Κούγια που μου έδωσε την ευκαιρία για 2η φορά στην καριέρα μου να εργαστώ στην ΑΕΛ και να δείξω την δουλειά μου βάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες και το προσωπικό της ομάδας. Άφησα τελευταίους τους άμεσους συνεργάτες μου: Κώστα Θεοδωρόπουλο, Στέφανο Σουλούκο, Στρατο Μισυρλή, Λάμπρο Αντωνόπουλο. Κάναμε ένα υπέροχο ταξίδι μαζί. Ο καθρέπτης της δουλειάς μας ήταν το γήπεδο. Οι αριθμοί και τα στατιστικά λένε πάντα την αλήθεια.. Εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα στην ομάδα στην καινούργια διοίκηση αλλά και στο νέο προπονητικό επιτελείο.

Με εκτίμηση Ιωάννης Ζαλαώρας
Προπονητής Τερματοφυλάκων
Κάτοχος Uefa GK Licence».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις