Στον ΑΟ Νέας Αρτάκης Ζουλιώτης και Ντουμάνης

Την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο ΑΟ Νέας Αρτάκης.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Ζουλιώτη και Δημήτρη Ντουμάνη. Και οι δύο κατά την περσινή περίοδο αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ευβοίας.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή ΖΟΥΛΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022 – 2023 στο Πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΕ.

Ο Δημήτρης αγωνίζεται στις θέσεις κέντρου και άμυνας και έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία σε ομάδες Α’, Β’ Εθνικής, SL2, Γ’ Εθνικής όπως Παναιτωλικού, Εθνικού Αστέρα, Αιολικό, Κόρινθο, Ηρακλή Ψαχνών, Νίκη Βόλου, Λαμία, Καλλονή, ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, Σπάρτη κ.α.

Οι πρωταγωνιστικοί νέοι κοινοί στόχοι για την φετινή χρονιά και η αγάπη του για την ομάδα μας και ο αλληλοσεβασμός ήταν οι κύριοι παράγοντας επίτευξης της συνεργασίας μας.

Του ευχόμαστε υγεία και νέες επιτυχίες

Εκ του ΔΣ του ΑΟΝΑ»

«Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα ΝΤΟΥΜΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΗ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022 – 2023 στο Πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΕ .

Η αγάπη του για την ομάδα μας ολα τα προηγούμενα χρόνια ο αλληλοσεβασμός και οι πρωταγωνιστικοί νέοι κοινοί στόχοι για την φετινή χρονιά ήταν ο κύριος παράγοντας επίτευξης της συνεργασίας μας .

Του ευχόμαστε υγεία και νέες επιτυχίες

Εκ του ΔΣ του ΑΟΝΑ»

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις