Εντός της εβδομάδας ανακοινώνει Γκουτσίδη και συνεργάτες η ΑΕΛ – Οι μεταγραφικές σκέψεις

Εβδομάδα ανακοινώσεων θα είναι όπως όλα δείχνουν η επόμενη για την ΑΕΛ, καθώς η ΠΑΕ αναμένεται να κάνει γνωστό πως νέος προπονητής θα είναι ο Παναγιώτης Γκουτσίδης με συνεργάτη τον Αλέξανδρο Βεργώνη και προπονητή τερματοφυλάκων τον Λουίτζι Τζενάμο.

Οι «βυσσινί» θα ανακοινώσουν επίσημα και τους τεχνικούς διευθυντές Τάσο Βενέτη-Στάθη Ταυλαρίδη, ενώ λείπει μόνο το όνομα του γυμναστή. Ο Γκουτσίδης θα βρεθεί σε ένα γνώριμο περιβάλλον γι’ αυτόν, καθώς είχε μια πετυχημένη παρουσία στον πάγκο της λαρισινής ομάδας και ο ίδιος θέλει ουσιαστικά να συνεχίσει τη δουλειά του, επιδιώκοντας η ομάδα να επιστρέψει εκεί όπου της αξίζει να αγωνίζεται.

Σε κάθε περίπτωση η σοβαρότητα που χαρακτηρίζει τον εν λόγω προπονητή και ο τρόπος προσέγγισης στα νέα παιδιά της ομάδας, είναι στοιχεία που στέλνουν μηνύματα αισιοδοξίας πως η ΑΕΛ θα παρουσιαστεί δυνατή και πειθαρχημένη στο πρωτάθλημα της Super League 2, για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Και βέβαια σημαντικό ρόλο θα παίξει και το κομμάτι της προετοιμασίας, όπου θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της φυσικής κατάστασης και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια, η ομάδα θα επιδιώξει να είναι έτοιμη όταν ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα, πολλά θα εξαρτηθούν από τη ρύθμιση των οφειλών σε ξένους παίκτες που έχουν δώσει απαγορευτικό μεταγραφών, αλλά κι εδώ υπάρχουν ελπίδες πως θα ξεπεραστεί το μεγάλο αυτό εμπόδιο μετά τις μεγάλες προσπάθειες και επαφές που γίνονται από τη διοίκηση, έτσι ώστε να έρθουν παίκτες που θα βοηθήσουν τη λαρισινή ομάδα για να πετύχει τους στόχους της.

Πηγή: Ελευθερία

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις