Ψάχνει για “killer” στην επίθεση ο Ηρακλής – Τα ονόματα που “παίζουν”

Τον ποδοσφαιριστή που έχει το «εύκολο» γκολ και θα ηγηθεί επιθετικά της ομάδας τη νέας σεζόν αναζητούν στον Ηρακλή.

Ο Κώστας Γεωργιάδης καθημερινά «τσεκάρει» περιπτώσεις επιθετικών ποδοσφαιριστών, δίχως ωστόσο να υπάρχει πίεση χρόνου για τον εντοπισμό και εν συνεχεία για την απόκτησή του. Μία περίπτωση που κάλυπτε απόλυτα τους κυανόλευκους για τη «γραμμή κρούσης» ήταν ο Απόστολος Γιάννου.

Έμπειρος φορ, με παραστάσεις από Ελλάδα και εξωτερικό, και με «βαρύ» βιογραφικό, έκανε τον Στράτο Ευγενίου στην συνάντηση που έγινε με τον ελληνοαυστραλό φορ να του προτείνει ένα πολύ καλό οικονομικά διετές συμβόλαιο. Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής επέλεξε την Ινδία, προφανώς λόγω του υψηλότερου χρηματικά συμβολαίου που του προσφέρθηκε.

Επιθυμία του Κώστα Γεωργιάδη είναι ο βασικός επιθετικός να είναι Έλληνας. Τα ονόματα των Διαμαντόπουλου και Μανιά που «κυκλοφόρησαν» δεν απασχόλησαν σοβαρά την τεχνική ηγεσία.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο ο προπονητής του Ηρακλή στρέφεται και στην αγορά του εξωτερικού, μιας και η εγχώρια στερείται πολλών και ποιοτικών λύσεων. Αυτό που αναζητάει είναι έναν επιθετικό-killer. Ένα φορ περιοχής που θα πετύχει περισσότερα από 12-13 γκολ εντός της σεζόν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ηρακλής πέρυσι διέθετε τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του Πρωταθλήματος (51 γκολ), με τον βασικό του-θεωρητικά- επιθετικό, τον Μπαστακό, να πετυχαίνει μόλις τέσσερα γκολ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ πάντως είναι διατεθειμένος να κάνει μία μικρή οικονομική υπέρβαση για να ικανοποιήσει τα «θέλω» του προπονητή του για τον σκόρερ-ολκής…

Πηγή: metrosport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις