Αλλάζουν τα πλάνα της ΑΕΛ μετά την απόφαση για έναρξη στις 11 Σεπτεμβρίου

Η απόφαση του Δ.Σ. της SL2 για έναρξη του πρωταθλήματος στις 11 Σεπτεμβρίου αλλάζει και το πλάνο της ΑΕΛ για τον προγραμματισμό της προετοιμασίας της.

Αναλυτικά:

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι πριν καν αναλάβουμε επίσημα ως νέα ηγεσία τα ηνία της ΠΑΕ ΑΕΛ και προσπαθώντας να βαδίσουμε και να χτίσουμε την ομάδα μας σε άκρως επαγγελματικά πρότυπα, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την ακόλουθη κατάσταση:

Ενώ από την απερχόμενη διοίκηση παραλάβαμε συγκεκριμένο πλάνο προγραμματισμού της αγωνιστικής προετοιμασίας μας, με βάση την αρχική ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος (11/9), κληθήκαμε σε συνεργασία με το νέο τεχνικό επιτελείο μας να την επαναπρογραμματίσουμε, δεδομένης της συζήτησης που έλαβε χώρα κατά την γενική συνέλευση της SL2 στις 6/7, περί αναβολής της πρεμιέρας για 25/9.

Κι ενώ μετά από αγώνα δρόμου καταφέραμε τον πλήρη επαναπρογραμματισμό της δέουσας επαγγελματικής προετοιμασίας των 7 εβδομάδων, για να ισορροπήσουμε τα δεδομένα και είμασταν έτοιμοι να προβούμε σε σχετική ενημέρωση του κόσμου, προκύπτει σήμερα η απόφαση του Δ.Σ. της SL2, για πρεμιέρα του πρωταθλήματος και πάλι στις 11/9.

Ασφαλώς και ως οφείλουμε απέναντι στις πεποιθήσεις μας για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ως άνθρωποι που φέρουμε την ευθύνη μιας ιστορικής ομάδας που ακολουθείται από χιλιάδες φιλάθλους, θα κάνουμε και πάλι ό,τι είναι δυνατό για επαναπροσαρμογή του προγράμματος της προετοιμασία μας, ώστε η ομάδα μας να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Αυτό ωστόσο δεν μας απαγορεύει να επισημάνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι λίγη παραπάνω σοβαρότητα στην ταλαιπωρημένη Λίγκα μας, δεν θα έβλαπτε κανέναν…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις