Νίκη με υπογραφή Μαρουκάκη για την ΑΕΛ (video)

Την πέμπτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες, πέτυχε η ΑΕΛ η οποία έφυγε με το τρίποντο από την Θεσσαλονίκη και την έδρα Αγροτικού Αστέρα. Στα του αγώνα το συγκροτημα του Κώστα Γεωργιάδη, ήταν αυτό το οποίο είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού με την κεφαλιά του Διαμαντόπουλου να περνάει λίγο πάνω από την εστία του Ξενοδόχοφ.

Έπειτα από την φάση αυτή η ΑΕΛ ανέβασε την απόδοση της, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει απειλητική τρεις φορές για την εστία του Βοσνιάδη, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να προηγηθεί στο σκορ.

Στο 17΄ πλασέ του Κοντοχρήστου πέρασε άουτ από την εστία των «σταχυοφόρων», ενώ την ίδια ακριβώς κατάληξη είχε η προβολή του Μπόγιοβιτς στο 19΄ και το σουτ του Κουτσιανικούλη στο 34΄. Ότι δεν κατάφεραν οι «βυσσινί» στις τρεις αυτές φάσεις έφτασαν κοντά στο να το πετύχουν σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά στο 35΄ με το σουτ στην κίνηση του Μαρουκάκη, το οποίο και απέκρουσε πάνω στην γραμμή ο Σκλιοπίδης και εν συνεχεία στο 39΄ όταν ο Μακρυδημήτρης στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στο δοκάρι της εστίας του Βοσνιάδη, με τον τελευταίο να αποκρούει στην συνέχεια της φάσης το ανάποδο ψαλίδι του Βαρέλα σε κόρνερ.

Στο 42΄ η ΑΕΛ έκανε και πάλι αισθητή την παρουσία της στην εστία των «σταχυοφόρων», με το σουτ του Μαρουκάκη να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Βοσνιάδη ,με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η «Βασίλισσα του Κάμπου» μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι από τους γηπεδούχους, και στο 57΄ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε κεφαλιά του Μαρουκάκη.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή η ομάδα της Δυτικής Θεσσαλονίκης, προσπάθησε να γίνει απειλητική για την εστία του Ξενοδόχοφ, δίχως όμως να τα καταφέρει. Από την πλευρά της η ΑΕΛ προσπάθησε να φτάσει στην επίτευξη ενός ακόμα τέρματος, τόσο όμως το σουτ του Κουτσιανικούλη στο 72΄, όσο και αυτό του Μπόγιοβιτς στο 79΄ δεν είχαν το επιθυμητό για αυτούς αποτέλεσμα. Στο διάστημα 85΄- 90΄ η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη απείλησε δις με το σουτ του Νταβίντοφ στο 85΄ και την κεφαλιά του Βελλίνη στο 90΄, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φέρει το ματς στα ίσα, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης):Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Καραμπάς, Καπίας, Μακρυδημήτρης, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης (81’ Νταβίιντοφ), Θεοδωρίδης (63’ Τοπούζης), Βελλίνης, Μπιτάνγκ (73’ Συμελίδης), Διαμαντόπουλος

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Κοντοχρήστος (30’ Κουτσιανικούλης), Βαρέλα (85’ Βέρτζος), Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης (65’ Λαμπρόπουλος)

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις