Γεωργιάδης: «Άνοδος στη Super League1»

Ο προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Γεωργιάδης, μίλησε αναφορικά με τη νέα αγωνιστική περίοδο και τους στόχους της ομάδας, αλλά και το πως για τον ίδιο είναι ευλογία να είναι προπονητής στην ομάδα που υποστηρίζει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Αρχικά ανέφερε: «Είναι η περίοδος που κάνουμε τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς, οι μεταγραφές και κάνουμε τα όνειρα της επόμενης χρονιάς. Αυτό που θέλουμε είναι η άνοδος στη Superleague 1, θα πρέπει να βλέπουμε το μέλλον αλλά ξέρουμε ότι ο Ηρακλής έχει αδικηθεί τα τελευταία χρόνια».

Για τους στόχους της ομάδας: «Η σύμπραξη πολλών παραγόντων θα παίξει ρόλο για να πετύχει η ομάδα, με τον κόσμο, τη διοίκηση κα τους ποδοσφαιριστές»

Για το ενδεχόμενο να ανέβουν δύο ομάδες απευθείας: «Μακάρι να είναι έτσι, βλέπουμε ανθρώπους που έχουν βάλει χρήματα, ως μικρό παιδί ήμουν Ηρακλής και δίνει ένα επιπλέον κίνητρο, αλλά είμαι επαγγελματίας προπονητής. Είναι ευλογία να δουλεύεις στην ομάδα που αγαπάς».

Ενώ για τον Γιώργο Μπούζο ανέφερε: «Μου είχατε πει όταν αγωνιζόμουν στον Αγροτικό Αστέρα ότι από τον τρόπο που μιλούσα θα γίνω προπονητής και οφείλω να σας το αναγνωρίσω. Είναι ευλογία να είσαι προπονητής».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις