Πρώτη του Πανσερραϊκού – Μήνυμα ανόδου από τον Καζία

Την πρώτη του προπόνηση για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 έκανε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανσερραϊκού, με τους “κόκκινους” να ξεκινούν την προετοιμασία τους για το πρωτάθλημα της Super League 2 με δύναμη και παίρνοντας ώθηση από τους Σερραίους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο και δημιούργησαν ατμόσφαιρα αγώνα.

Το Δημοτικό γήπεδο Σερρών υποδέχθηκε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, τον Στέλιο Βενετίδη και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, όλους τους ποδοσφαιριστές, παλιά και νέα πρόσωπα και πλέον το σύνθημα είναι “δουλειά”, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος και για τον μαραθώνιο που θα ακολουθήσει.

Οι προπονήσεις στις Σέρρες θα συνεχιστούν καθημερινά, κεκλεισμένων των θυρών, μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για τον Βελβεντό Κοζάνης, εκεί όπου 01-13 Αυγούστου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας και δύο φιλικοί αγώνες.

Την προπόνηση παρακολούθησαν  ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Τάσος Καζίας, ο Αντιπρόεδρος Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου, ο Γενικός Διευθυντής Νίκος Σολουγκας, αλλά και ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Μάλιστα πριν από την έναρξη της προπόνησης ο Πρόεδρος της ΠΑΕ επισκέφτηκε τους παίκτες στα αποδυτήρια και μεταξύ άλλων είπε: ” Ο Πανσερραϊκός είναι μια οικογένεια, εσείς είστε τα παιδιά της και εγώ είμαι εδώ για να φροντίσω να πάνε όλα καλά. Μπαίνω σήμερα στα αποδυτήρια να σας καλωσορίσω και θέλω να ξαναμπώ τον Μάϊο με χαρά. Να προσέχετε τους εαυτούς σας, να ακούτε τους προπονητές σας και πάμε δυνατά”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις