Βόλος 2004: Σεφτέ στις μεταγραφές με Άννα Λουίς Κάας

Την πρώτη του μεταγραφή ενόψει του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής ανακοίνωσε ο Βόλος 2004, που απέκτησε την Δανή τερματοφύλακα Άννα Λουίς Κάας.
Η ανακοίνωση:
Η ομάδα μας ανακοινώνει την πρώτη της μεταγραφή για τη σεζόν 2022-2023.
Πρόκειται για την Δανή τερματοφύλακα Άννα Λουίς Κάας η οποία συμφώνησε οριστικά με την ομάδα μας και θα βρίσκεται στο Βόλο στο τέλος Αυγούστου για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία, ενόψει του πρωταθλήματος της Α’ Εθνική.
Η Άννα είναι 25 ετών και αυτή θα είναι η πρώτη χρονιά που θα αγωνιστεί σε ομάδα εκτός Δανίας. Πρώτη της ομάδα ήταν η Φορτούνα Γέρινγκ, ενώ τον Ιανουάριο του 2019 πήρε μεταγραφή για τη Νόρτζελαντ. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς παραχωρήθηκε με μορφή δανεισμού στην Β93, για να επιστρέψει στη Νόρτζελαντ τον χειμώνα του 2020 και να παραμείνει σε αυτή ως το τέλος της φετινής περιόδου.
Η παίκτρια βρέθηκε πριν μερικές μέρες στο Βόλο και είχε τη δυνατότητα να προπονηθεί με την ομάδα και να γνωρίσει την προπονήτρια και τις νέες της συμπαίκτριες, δηλώνοντας απόλυτα ευχαριστημένη από το κλίμα και το επίπεδο της ομάδας.
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας η παίκτρια έγραψε σε ανάρτηση της: «Με χαρά σας ανακοινώνω ότι υπέγραψα με τον Α.Σ. Βόλος 2004 για την αγωνιστική περίοδο 2022-23. Ανυπομονώ για συναρπαστικές εμπειρίες και προκλήσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα γυναικών»
Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Άννα !!!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις