Προβάδισμα πρόκρισης θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μακάμπι (20:00, Cosmote Sport 1)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μακάμπι Χάιφα (20:00, Cosmote Sport 1) και θέλει να αποκτήσει από… νωρίς προβάδισμα για την πρόκριση στον γ’προκριματικό του Champions League.

Το ταξίδι των προκριματικών ξεκινά σήμερα για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Μακάμπι Χάιφα (20:00, Cosmote Sport 1) και θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που θα τους επιτρέψει να είναι πιο… άνετοι στη ρεβάνς σε ό,τι αφορά την μάχη της πρόκρισης στον γ’προκριματικό γύρο του Champions League.

To «Σάμι Οφέρ» θα είναι κατάμεστο με 30.000 φιλάθλους και ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει ότι το έργο των παικτών του δεν θα είναι εύκολο. Μάλσιτα, ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε λόγο για δύο «τελικούς», προτού ενημερώσει ότι στη λίστα για αυτά τα ματς βρίσκονται και οι Πίπα – Κουντέ, που αντικατέστησαν τους Μπα και Χασάν.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του Μαρτίνς, όλα δείχνουν ότι η… περσινή συνταγή θα είναι η βάση και τα 9/11 των βασικών θα αποτελούνται από «παλιούς». Για την ακρίβεια, οι Βρσάλικο και Ζινκερνάγκελ αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα και οι υπόλοιποι θα είναι οι Βατσλίκ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας και Ελ Αραμπί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις