Μια εντεκάδα αποδεσμεύσεις και μια ντουζίνα ανανεώσεις ανακοίνωσε ο Ηρακλής Λάρισας

Μια εντεκάδα αποδεσμεύσεις, αλλά και δώδεκα ανανεώσεις ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο Ηρακλής Λάρισας.

Αναλυτικά:

«Ο Ηρακλής Λάρισας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Παπαγεωργίου Βασίλη, Τάρτα Κώστα, Χάμο Κώστα, Κουτσούκη Πρόδρομο, Λώττα Άρη, Ηλία Γκίκα, Αλεξίου Χρήστο, Κούλπα Απόστολο, Ναρίνογλου Νίκο, Βαγενά Άκη και τον αρχηγό μας Αγρόδημο Χρήστο.

Ως Ηρακλής Λάρισας, αλλά και προσωπικά ως Λάμπρος Ιωακείμ, θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ, που κατάφεραν αυτό τον άθλο για τον Ηρακλή, αλλά για διάφορους λόγους δεν θα είναι του χρόνου μαζί μας.

Όλοι ξέρουν ότι κάθε αποχωρισμός είναι στενάχωρος και έτσι είναι και τώρα. Είμαι όμως σίγουρος, ότι ξέρουν επίσης πως ό,τι χρειαστούν θα είμαι δίπλα τους και ότι η πόρτα του Ηρακλή θα είναι ανοιχτή πάντα για τους πρωταθλητές της.

Εύχομαι υγεία σε όλους σας, καλή συνέχεια όπου και αν πάτε, και ιδιαίτερα στις κόρες του Άρη Λώττα και του Χρήστου Αγρόδημου που γεννήθηκαν τη φετινή χρονιά μέσα στον Ηρακλή, καθώς και στον υποψήφιο πατέρα Αποστόλη Κούλπα, να καμαρώνουν τα παιδιά τους όπως θέλουν και αγαπούν.

Ο Ηρακλής δεν ξεχνά ποτέ!

Λάμπρος Ιωακείμ

Πρόεδρος Δ.Σ.»

«Στον αντίποδα της χθεσινής ανακοίνωσης των αποχωρήσεων, ο Ηρακλής Λάρισας ανακοινώνει σήμερα την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Τάσο Παπαγιάννη, Αιμίλιο Ντάτσι, Αλέξανδρο Γκαλίτσιο, Στέργιο Δοδοντσάκη, Κώστα Καμπέρη, Λευτέρη Μπάμη, Γιάννη Χρηστίδη, Σπύρο Ζαφειρίου , Δημήτρη Χασομέρη, Κώστα Μπαλαμώτη, Μιχάλη Γαργάλα και Αλέξανδρο Σταμάτη.

Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και να βοηθήσουν τον Ηρακλή και τη νέα χρονιά, σε όποια κατηγορία και αν αγωνιζόμαστε».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις