Ανακοίνωσε Ευθυμίου η Προοδευτική – Στο Καρπενήσι η προετοιμασία

Οι μηχανές της Προοδευτικής ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου που θα βρει την ιστορική ομάδα στη Super League 2, πήραν μπρος! Οι Κορυδαλλιώτες μετρούν αντίστροφα με την προετοιμασία να αρχίζει την 1η Αυγούστου, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η στελέχωση του ρόστερ.

Συγκεκριμένα από την 1η μέχρι τις 13η Αυγούστου οι προπονήσεις θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών ενώ στο συγκεκριμένο διάστημα θα πραγματοποιηθούν εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις καθώς και δοκιμές ποδοσφαιριστών.

Η «πρώτη» για του χρόνου έχει οριστεί για τις 16 Αυγούστου, ημέρα όπου θα γίνει και ο ετήσιος αγιασμός με τον κόσμο στις εξέδρες.

Από εκεί και πέρα, οι «βυσσινί» την επομένη θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι, προορισμός όπου για δέκα ημέρες θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μάγγου. Εκεί η Προοδευτική θα «τεστάρει» τις δυνάμεις της απέναντι στην Παναχαϊκή.

 

Ανακοίνωσε Βασίλη Ευθυμίου:

“Στα Βυσσινί μετά από μάχη ο Ευθυμίου!
Τι και αν αποτελούσε μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων η Προοδευτική κατάφερε να κάνει δικό της τον 23χρονο Εξτρέμ Βασίλη Ευθυμίου !!!!
Η ανακοίνωση της Προο για την απόκτησή του.
Στην ΠΑΕ Προοδευτική ο Βασίλης Ευθυμίου! Ένα από τα καλύτερα εξτρέμ της super league 2 αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα των βυσσινί. Ο 23χρονος άσος με καταγωγή από την Πρέβεζα ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Θεσπρωτό και τα τελευταία δυο χρόνια ανήκε στα Τρίκαλα. Μάλιστα την περίοδο 20-21 ανακηρύχθηκε με διαφορά παίκτης της χρονιάς για τους κυανέρυθρους. Η Προοδευτική έδωσε μάχη με αρκετούς άλλους συλλόγους και κατάφερε να τον κάνει δικό της. Προσόν του θεωρείτε η ταχύτητα , χειρίζεται και τα δυο πόδια ενώ έχει και έφεση στο σκοράρισμα.
Βασίλη καλή επιτυχία με υγεία στην ομάδα μας!!!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις