Εμπλοκή του προέδρου της ΚΑΕ Λάρισα στον Ηρακλή; – Η κοινή ανακοίνωση Γηραιού – Ριζούλη

“Βόμβα” στο ελληνικό μπάσκετ με τον Θοδωρή Ριζούλη, μέχρι πρότινος πρόεδρο της ΚΑΕ Λάρισα, να μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συναντηθεί με ανθρώπους του Ηρακλή, γεγονός που “φουντώνει” τις φήμες, σχετικά με πιθανή εμπλοκή του Λαρισαίου επιχειρηματία στα “πράγματα” του Γηραιού.
Μάλιστα, μετά τη συνάντηση, εκδόθηκε και σχετική, κοινή ανακοίνωση, η οποία αναφέρει:
“ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ και η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ καλωσορίζουν στην οικογένειά μας τον επιχειρηματία και πρόεδρο της Λάρισας ΚΑΕ, κ. Θεόδωρο Ριζούλη, με σκοπό την κοινή πορεία στο πρωτάθλημα μπάσκετ. Το κοινό εγχείρημα έχει στόχο την παρουσία μιας ισχυρής ομάδας στην κορυφαία κατηγορία του επαγγελματικού μπάσκετ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με όραμα για ανάπτυξη και δημιουργία, με βάση τον φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου μας. Οι νομικοί των δύο πλευρών προχωρούν ήδη τα όσα χρειάζονται να γίνουν.
Στην προσπάθεια αυτή, που στόχο έχει να συνεχίσει το Ελληνικό Μπάσκετ να έχει «φωνές» και πηγές ανάπτυξης πέραν του «κέντρου», καλούμε τους θεσμικούς φορείς του Αθλήματος, που όλοι αγαπάμε, να συμπαρασταθούν και να δείξουν ότι και δικός τους στόχος είναι η ανάπτυξη του Μπάσκετ. Είμαστε βέβαιοι ότι θα το κάνουν.
ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΡΙΖΟΥΛΗΣ”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις