Παπαδημητρίου: «Πανσερραϊκός, Νίκη Βόλου και ίσως Λάρισα»

Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Καρδίτσας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και στο Θ. Μπλούνα για τη συνεδρίαση του ΔΣ της SL2, για τις ομάδες που ανεβαίνουν από τη Γ’ Εθνική, τον στόχο της Αναγέννησης Καρδίτσας, καθώς και τις ανταγωνίστριες ομάδες.

Mεταξύ άλλων είπε:

Για την απόφαση ν’ ανέβουν απευθείας στην SL1 οι δύο πρώτες ομάδες από τους δύο ομίλους και τρίτη ομάδα, που θα προκύψει από αγώνες μπαράζ ανάμεσα στις δύο δεύτερες, να δώσει αγώνες μπαράζ με την ομάδα που θα τερματίσει 12η στην SL1: Είναι εντελώς άδικο και δεν είναι λογικό σε πρωτάθλημα με 34 ομάδες να ανεβαίνει μία. Δεν έχει ουσία ν’ αγωνίζεσαι και να μην μπορείς ν’ ανέβεις. Για πιο λόγο να γίνεται το πρωτάθλημα; T’ αποτελέσματα τα είδατε. Αποχώρησε από τη Βέροια η οικογένεια Μπίκα. Aυτή τη χρονιά θ’ ανέβουν δύο ομάδες. Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της Παρασκευής (σ.σ. στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ). Η SL1 δεν το θέλει.

Για το αν η SL2 δεχθεί να ανέβουν άνω των τεσσάρων ομάδων από τη Γ’ Εθνική σε περίπτωση που το ζητήσει η ΕΠΟ λόγω των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν: Δεν θα δεχθούμε ν’ ανέβουν περισσότερες ομάδες. Το πρωτάθλημα φέτος θα γίνει με 30 και όχι με 32. Μόνο με υπουργική απόφαση μπορεί να γίνει. Αν το προσπαθήσουμε θα προσφύγουμε σα λίγκα. Θέλουμε να πάμε σε πρωτάθλημα με έναν όμιλο. Αν κάποια ομάδα δε δηλώσει συμμετοχή μπορεί να αντικατασταθεί.

Για την επαγγελματική διαιτησία και την παραμονή ή όχι του Κλάτενμπεργκ: Το μόνο που συζητήσαμε για τη διαιτησία είναι να μειωθεί το εξοδολόγιο των διαιτητών. Αν μας στείλουν διαιτητή από τον Πύργο και παρατηρητή από την Πάτρα το εξοδολόγιο θα φτάσει στις 5.000 ευρώ.

Επίσης είπε ότι στόχος της Αναγέννησης Καρδίτσας είναι η άνοδος στη SL1 και ως ανταγωνίστριες ομάδες βλέπει, αν και είναι νωρίς, τον Πανσερραϊκό, τη Νίκη Βόλου και ίσως τη Λάρισα.

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις