Νίκησε και πάτησε 5άδα ο Άρης Μελισσατίκων

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί του έδωσε ο Άρης Μελισσατίκων, με την ομάδα του Ν. Αθανασιάδη να περνάει νικηφόρα με 0-3 και από το πλαστικό του Αγ. Γεωργίου Νηλείας κόντρα στην Α.Ε. 2002. Με την νέα αυτή επιτυχία τους οι κιτρινόμαυροι έφτασαν στους 32 βαθμούς και έπιασαν τον Θησέα στην 5η θέση. Όσον αφορά τώρα τα αγωνιστικά, σαφώς ανώτερη κατά την μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν η φιλοξενούμενη ομάδα, εξαργυρώνοντας νωρίς την υπεροχή της στο γήπεδο με γκολ από τα αποδυτήρια.

Συγκεκριμένα στο 5’ ο Ιμπρά έκανε ψύχραιμο πλασέ εντός περιοχής το 0-1 έπειτα από παράλληλη μπαλιά του Ακτσιαλή. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν στο γκολ, όμως αναλώθηκαν κυρίως σε μακρινά σουτ που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Ζήγρα, παραμένοντας έτσι για τα πρώτα 45’ το συγκεκριμένο σκορ υπέρ του Άρη. Στο 75’ ο Στραβέλας από την άσπρη βούλα σημείωσε το 0-2 και κλείδωσε ουσιαστικά το τρίποντο για τους φιλοξενούμενους, για να έρθει στο 90’ ο Ασημάκης με σέντρα- σουτ από τα δεξιά και έπειτα από την περίεργη τροχιά της μπάλας από κόντρα σε πόδι αμυνόμενου να υπογράψει το τελικό 0-3 για την ομάδα του.

Συνθέσεις:

Α.Ε. 2002: Μητράκος, Σφέτσος, Δήμου, Παπαϊωάννου (46’ λ.τρ. Βούλγαρης), Βέργος, Λάμπρου, Στουμποβίκος, Σταθόπουλος, Μεϊντής, Τζοβάρας, Παρίσης.

Άρης Μελισσατίκων: (Ν. Αθανασιάδης) Ζήγρας, Γκατζούνας (77’ Ασημάκης), Μυλωνάς, Τσιαντής, Γκίνης, Παπαγιαννόπουλος (80’ Νινιζόπουλος), Θεοδωσιάδης, Ακτσιαλής, Ίμπρα (70’ Γκοτζόπουλος), Πετρόπουλος, Στραβέλας.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις