Τρεις βολιώτικες ομάδες διεκδικούν τον Θ. Ίλτσογλου, σύντομα η τελική του απόφαση

Η μεταγραφική ροή, στα μπασκετικά δρώμενα της Μαγνησίας, συνεχίζεται, με τα ρόστερ, σιγά-σιγά, να αποκτούν την τελική τους μορφή και τους γηγενείς καλαθοσφαιριστές, έναν προς έναν, να “κλείνουν” τις συμφωνίες τους.

Ένα από τα ελάχιστα “δυνατά” ονόματα που ακόμα δεν έχουν λάβει την τελική τους απόφαση, ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής σεζόν, είναι αυτό του Θοδωρή Ίλτσογλου. Ο Βολιώτης γκαρντ, με το θετικότατο αγωνιστικό του πέρασμα από τον Ολυμπιακό Βόλου, έχει ανακοινώσει πως κινείται ελεύθερος στην αγορά, πρόθυμος να διαπραγματευτεί το μέλλον του. Πολλές ομάδες, εντός κι εκτός Νομού Μαγνησίας, επιχείρησαν να τον προσεγγίσουν, με τον Ίλτσογλου, όμως, να καταλήγει σε τρεις περιπτώσεις συλλόγων που θα τον ενδιέφεραν για το επόμενο βήμα στην μπασκετική του σταδιοδρομία: στον Ολυμπιακό Βόλου, στην Ανόρθωση και στην Ανάληψη.

Αναλύοντας κάθε περίπτωση ξεχωριστά και σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες του goalpost.gr, ο Βολιώτης αθλητής έχει, σε πρώτη φάση, ραντεβού την Πέμπτη (21/7) με τον Ολυμπιακό, σε μία προσπάθεια επανασύνδεσης των δύο πλευρών. Στο τέλος της εβδομάδας, ο παίκτης έχει προγραμματισμένο ραντεβού με τους ιθύνοντες της Ανόρθωσης, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, ενώ “ανοικτή πρόσκληση” επιστροφής, από τον Μάιο ακόμα, έχει από την ομάδα που ανδρώθηκε μπασκετικά, την Ανάληψη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, καμία περίπτωση δεν αφήνει αδιάφορο τον Θοδωρή Ίλτσογλου, με τον παίκτη να περιμένει πρώτα να πραγματοποιηθούν οι σχετικές συναντήσεις, να ακούσει όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και να κάνει, τελικά, την επιλογή του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις