Επιστροφή στις επιτυχίες για Άνθιμο Γαζή

Πίσω του άφησε την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστική από τον Ελευθεριακό ο Ανθ. Γαζής και με χρυσό σκόρερ στο 76’ τον Δανιλόπουλο (0-1) έφυγε με το πολυπόθητο τρίποντο από την έδρα της ΕΛ Νηλέας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες για την επίτευξη ενός ακόμη τουλάχιστον τέρματος πιο νωρίς, όμως οι προσπάθειες των Δανιλόπουλου και Θεοδώρου (δοκάρι) δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους που για ακόμη ένα ματς έδειξαν πως με το πέρας των αγωνιστικών βελτιώνονται και περισσότερο, οι πολλές και πάλι χαμένες ευκαιρίες τους στέρησαν κάτι καλύτερο από μια ακόμη ήττα που τους διατηρεί ουραγούς στην βαθμολογία. Συγκεκριμένα στο 12’ σουτ του Μεντή έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο της εστίας του Γκούρη, ενώ την ίδια κατάληξη είχε στο 20’ εκτέλεση φάουλ του Κουβάρα όπως επίσης και στο 36’ ο Αϊδίνης είδε την κοντινή κεφαλιά που επιχείρησε να απομακρύνεται πάνω στην γραμμή από αμυνόμενο της ομάδας του Γαζή.  

Συνθέσεις:

Ένωση Λεχωνίων Νηλέα:Πρίκας, Αϊδινής, Ντενίς, Μεντής, Ράπτης, Κολλιός, Ξενάκης (75′ Κατσιάκης), Κάτσης, Φιλίππου, Κουβαράς, Σκόνδρας (87′ Μπούρντα).

Άνθιμος Γαζής:Γκούρης, Καρασώτος, Κωστάκης, Παρασκευάς, Κουτσουνίδης, Δρακονταΐδης, Δημόπουλος (46′ Αγγέλης), Λάσκος (68′ Θεοδώρου), Δανιλόπουλος, Κατσαρός, Αλεξίου (60′ Ψαθάς).

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις