«Μονόδρομος η αναδιάρθρωση της Super League2»

Με αφορμή τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τ. Μπαλτάκο ο βουλευτής Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Αμανατίδης μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και στο Θάνο Μπλούνα σχετικά με την πρόταση που υπέβαλε για να λυθεί το πρόβλημα που υπάρχει στο δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής μετά την απόφαση του CAS για την υπόθεση της Λευκίμμης, της Κοζάνης και του Μακεδονικού.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Η απόφαση του CAS δεν ξεκαθαρίζει τι θα γίνει με την Κοζάνη. Τα μπαράζ έγιναν με τη συμμετοχή του Μακεδονικού. Ο γόρδιος δεσμός όταν δε λύνεται, κόβεται. Δεν μπορούν πλέον να ξαναγίνουν τα ματς. Έχουν αλλάξει συνθέσεις, μπορεί να έχουν αλλάξει και ιδιοκτησίες. Να μην αδικηθεί κανείς. Να ληφθούν αποφάσεις με διαφορετικό χαρακτήρα. Η άποψή μου όπως την εξέφρασα στον πρόεδρο της ΕΠΟ είναι να ανέβει και η Κοζάνη αν το πει το CAS. H αναδιάρθρωση στη Super League 2 είναι μονόδρομος. Ν’ αποκατασταθεί η δικαιοσύνη. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα ν’ ανέβουν κι ο Μακεδονικός και η Κοζάνη. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ είναι ενήμερος για πολλά πράγματα κι έχει σφαιρική άποψη. Άκουσε με ενδιαφέρον την πρότασή μου. Δεν μπορεί να λυθεί με συμβατικό τρόπο η υπόθεση της Κοζάνης. Δεν μπορεί να λυθεί αλλιώς. Η ΕΠΟ θα περιμένει τις διευκρινήσεις του CAS και μετά θ’ αποφασίσει».

Για την εφαρμογή του νόμου για τα σωματεία που δεν έχουν εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ:

«Το μεγαλύτερο ποσοστό των σωματείων (σ.σ. δεν εννοεί μόνο του ποδοσφαίρου αλλά γενικότερα) έχει εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ. Σε κάθε προσπάθεια πρέπει να μπαίνει μια γραμμή για να μην γκριζάρει. Ήταν μια θετική απόφαση της κυβέρνησης. Αυτά τα σωματεία θα βοηθηθούν. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που έχω θα δοθεί παράταση μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου».

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις