Στην αναμονή για το ραντεβού με Νταόπουλο στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Γιάννης Νταόπουλος βρίσκεται στην Ελλάδα και θα παραμείνει σε αυτή για αρκετές ακόμα μέρες, με προτεραιότητα των ιθυνόντων του Ολυμπιακού Βόλου να αποτελεί ο προγραμματισμός ενός ραντεβού μαζί του, προκειμένου να διαπιστωθεί αν, τελικά, θα ηγηθεί της φετινής προσπάθειας των ερυθρολεύκων.

Στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου, φυσικά, δεν “κρέμονται” από τα χείλη και τις αποφάσεις του κ. Νταόπουλου. Με σταθερά και συγκεκριμένα βήματα, ο αγωνιστικός σχεδιασμός του νέου Ολυμπιακού Βόλου προχωρά, με την απόκτηση, κατά βάση, νεαρών, γηγενών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι, φυσικά, πλαισιώνονται από πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές, με σημαντική ερυθρόλευκη προϋπηρεσία (Σκοπελίτης, Κόλα, Παπαϊωάννου). Δεν είναι κρυφό, όμως, πως η ενδεχόμενη οικονομική συνεισφορά του ενδιαφερόμενου να εμπλακεί στα διοικητικά του Ολυμπιακού, Γιάννη Νταόπουλου, κρίνει πολλά, όσον αφορά την επιπλέον ποιοτική στελέχωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.

Από ώρα σε ώρα, ο προγραμματισμός συνάντησης μεταξύ των δύο πλευρών δύναται να πραγματοποιηθεί. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, το περιβόητο αυτό ραντεβού να γίνει εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις