“Ψάχνεται” για “μπαμ” με Ψιάνο ο Ολυμπιακός Βόλου, ενδεχόμενο ραντεβού τις επόμενες ημέρες!

Μία σημαντική μεταγραφή επιχειρεί να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός Βόλου που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πολύπειρου ποδοσφαιριστή, Στέργιου Ψιάνου.

Ο 32χρονος μεσοαμυντικός από την Κοζάνη, με περίπου 250 συμμετοχές στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία και θητεία στη Νίκη Βόλου κατά την αγωνιστική σεζόν 2012-2013, αναδείχθηκε πρωταθλητής Γ’ Εθνικής, πέρσι, με τη φανέλα της ομάδας της πόλης του κι είναι, πλέον, ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι ερυθρόλευκοι έχουν “βολιδοσκοπήσει” την περίπτωσή του κι έχουν ήδη προσεγγίσει τον παίκτη, για μία πρώτη συζήτηση ενδεχόμενης συνεργασίας των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στον Βόλο, για ορισμένα προσωπικά του ζητήματα, και δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα διά ζώσης ραντεβού μεταξύ εκείνου και των ανθρώπων του Ολυμπιακού, προκειμένου το σενάριο μεταγραφής του παίκτη στην ομάδα να συζητηθεί εκτενέστερα και πρακτικότερα. Ο Ψιάνος δε θα έλεγε “όχι” στο ενδεχόμενο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, αλλά δε θα βιαστεί να λάβει την απόφασή του, καθώς, όπως είναι φυσικό, αποτελεί “μήλον της έριδος” για πολλές ομάδες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Δεδομένα, πάντως, πρόκειται για μία κίνηση που μπορεί να κάνει το “γκελ” στον κόσμο του Ολυμπιακού, στη νέα προσπάθεια της ομάδας στην τρίτη κατηγορία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις