«Σκόνταψε» ο Παγασητικός, 0-0 με τον Τοξότη

«Κόλλησαν» στο μηδέν Τοξότης και Παγασητικός Αλυκών. Η αναμέτρηση των δύο ομάδων της Μαγνησίας διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο του ΕΑΚ Βόλου για τη 19η αγωνιστική της Β΄ ΕΠΣΘ και άρχισε στις 15:00. Ο Παγασητικός είχε τον έλεγχο της μπάλας και δημιούργησε πάρα πολλές φάσεις, ωστόσο σε καμία από αυτές δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αντίθετα, ο Τοξότης ήθελε από την αρχή μέχρι και το τέλος του αγώνα να κρατήσει την εστία του ανέπαφη (κάτι που κατάφερε τελικά), ενώ προσπάθησε να πετύχει κάποιο τέρμα από αντεπιθέσεις και μακρινά σουτ.

Οι φιλοξενούμενοι που κάνουν πορεία πρωταθλητισμού στη Β΄ κατηγορία της ΕΠΣ Θεσσαλίας, μετά από αυτή την ισοπαλία απομακρύνθηκαν κι άλλο από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς η Ακρόπολη επιβλήθηκε με 3-0 του Ιάσονα Άλλης Μεριάς και αύξησε τη διαφορά της στους επτά βαθμούς από την ομάδα των Αλυκών, δημιουργώντας διαφορά ασφαλείας εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ακυρωθέν γκολ στο πρώτο ημίχρονο για τον Παγασητικό
Έξι λεπτά από την έναρξη της αναμέτρησης, ο Μάρκο με γυριστό σουτ στην κίνηση, έπειτα από κόρνερ από δεξιά, έστειλε τη μπάλα πάνω στον Χαλαστάρα. Ο Παγασητικός απάντησε στην ευκαιρία των γηπεδούχων με ψαλιδάκι του Ρουμπάτη στο 9΄, το οποίο αρχικά βρήκε σε σώμα αντίπαλου αμυντικού, ενώ στη συνέχεια κατέληξε κόρνερ.
Δεκατρία λεπτά αργότερα ο Μπραχόλης σούταρε μέσα από την περιοχή του Τοξότη, αλλά ο Β. Πασπαλάρης μπλόκαρε με ευκολία. Στο 32΄ ο Ζάνης με σουτ λίγο έξω από την περιοχή προσπάθησε να ανοίξει το σκορ, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έπεσε στη δεξιά πλευρά της εστίας του, διώχνοντας τη μπάλα με το αριστερό του χέρι.
Στην τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ο Ζάνης πέρασε τον αντίπαλο του και δοκίμασε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως ο τερματοφύλακας του Τοξότη απέκρουσε σωτήρια. Στην εξέλιξη της φάσης ο ίδιος παίκτης πραγματοποίησε νέο σουτ, με τον Ρουμπάτη να παρεμβαίνει στην πορεία της μπάλας με πλασέ, σπρώχνοντας τη στα δίχτυα, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Δεν άλλαξε κάτι στο δεύτερο μέρος
Ο Παγασητικός ανέβασε και άλλο την απόδοση του στο δεύτερο 45λεπτο, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ, που θα του απέφερε τη νίκη, την οποία είχε ως μοναδικό στόχο στο συγκεκριμένο ματς. Στο 53΄ ο Γ. Τσένα με απευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χαλαστάρα.
Μετά από έξι λεπτά ο Ρηγίνος έβγαλε τη σέντρα από αριστερά με το δεξί, αλλά η κεφαλιά του Ζιώγα μέσα από την «καρδιά» της άμυνας των γηπεδούχων έφυγε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Β. Πασπαλάρη. Στο 67΄ ο Μπραχόλη έπιασε το σουτ στην κίνηση μέσα από την αντίπαλη περιοχή, έπειτα από σέντρα του Καψιώτη από αριστερά, με τη μπάλα να καταλήγει απελπιστικά άουτ.
Δέκα λεπτά πριν από τη λήξη του παιχνιδιού, το σουτ του Μαγγιώρου από κοντά, ύστερα από σέντρα του Ρηγίνου κατέληξε άουτ. Στο 85΄ ο Παγασητικός έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Ρουμπάτης εκτέλεσε το φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, αλλά ο Β. Πασπαλάρης έπεσε στη δεξιά του γωνία, αποκρούοντας σωτήρια.
Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους στο 89΄ ο Λάιος έβγαλε τη σέντρα, αλλά το σουτ του Ρουμπάτη δεν είχε το αποτέλεσμα που θα ήθελε ο ίδιος. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Τοξότης είχε δύο μακρινά σουτ με τον Παραδάκη στο 63΄ και στο 78΄, τα οποία κατέληξαν αμφότερα εκτός εστίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Β. Πασπαλάρης, Σιαμουρδάνης, Κυλαδίτης, Πελεκούδας, Αλ. Βέτσικας, Τσιατσιάνης, Γ. Τσένα (87΄ Κ. Τσένα), Γ. Βέτσικας, Τριχιάς (89΄ Χ. Πασπαλάρης), Μάρκο (81΄ Κούτσικος), Παραδάκης.
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ ΑΛΥΚΩΝ: Χαλαστάρας, Μπερτζέμης, Δώσσας (61΄ Μαγγιώρος), Στρύγγης, Ζιώγας, Λάιος, Ρουμπάτης, Κάψιωτης, Σίμος (46΄ Ρηγίνος), Μπραχόλης (82΄ Γακιάς), Ζάνης.

Κίτρινες: 73΄ Ρουμπάτης, 87΄ Γ. Τσένα
Διαιτητής: Βλάχος (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Μπαρτζιαλής, Μαγουλιανίτης (Θεσσαλίας)

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις