Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Ψιάνος – Τα τυπικά για την ανακοίνωση

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση Τσεκούρα – Νταόπουλου είχε θετική κατάληξη για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον του Μάγνητα επιχειρηματία να αναλάβει ως επικεφαλής το ποδοσφαιρικό τμήμα των ερυθρολεύκων.

Ο κ. Γιάννης Νταόπουλος θα ηγηθεί της προσπάθειας του Ολυμπιακού Βόλου, που έχει στόχο την επαναφορά της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Οι μεταγραφικές μηχανές αναμένεται να πάρουν φωτιά τις επόμενες ημέρες και οι αρχικές επαφές με αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές θα καταλήξουν σε συμφωνίες, μιας και τώρα υπάρχουν και τα χρήματα για να μπουν οι υπογραφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr η μεταγραφή του Στέργιου Ψιάνου στον Ολυμπιακό Βόλου θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη. Ο παίκτης ήταν στον Βόλο και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας με τον έμπειρο δεξιό οπισθοφύλακα.

To who is who του Στέργιου Ψιάνου

Ο 32χρονος αμυντικός προέρχεται από μία γεμάτη χρονιά με Κοζάνη, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής στους αγωνιστικούς χώρους, πριν ο Μακεδονικός κερδίσει μία «περίεργη» ένσταση που κατέπεσε στο CAS. 19 συμμετοχές και τρία γκολ ο απολογισμός του Στέργιου Ψιάνου με την πρωταθλήτρια Κοζάνη.

278 συμμετοχές στη Β’ Εθνική, 4 στην Α’, 30 στην Γ’ Εθνική και 47 στην Α’ Κύπρου, περιγράφουν ένα πλούσιο βιογραφικό για τον Κοζανίτη ποδοσφαιριστή. Ο Στέργιος Ψιάνος έχει ξαναπεράσει από την πόλη του Βόλου, όταν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Νίκης Βόλου, την περίοδο 2012-13, καταγράφοντας 43 αγώνες και 4 γκολ.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις