Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Ντάρμσταντ

Έπειτα από ένα τριήμερο γεμάτο ενδιαφέρουσες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις οι ρυθμοί πέφτουν στο ποδοσφαιρικό κουπόνι της Παρασκευής (22/07). Έστω και έτσι υπάρχουν παιχνίδια με τα οποία μπορούμε να ασχοληθούμε και το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από τη Β’ Γερμανίας και την αναμέτρηση Ντάρμσταντ – Σαντχάουζεν, την οποία μπορείτε να βρείτε με πληθώρα αγορών και στο winmasters app. Πάμε να αναλύσουμε τη σημερινή μας πρόταση.

2η Αγωνιστική για την Bundesliga 2, με την Ντάρμσταντ να αναζητά αντίδραση μετά την ήττα της πρεμιέρας με 2-0 από τη Ρέγκενσμπουργκ. Σε ένα παιχνίδι που “χάλασε” από νωρίς και αγωνιζόταν από το 37’ με παίκτη λιγότερο, δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση, επέστρεψε με άδεια χέρια στη βάση της και θέλει σήμερα να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο, με στόχο την κατάκτηση των πρώτων της βαθμών.

Από την άλλη η Σαντχάουζεν ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της, καθώς επικράτησε με 2-1 της Μπίλεφελντ. Θέλει να “χτίσει” ένα αήττητο σερί, ωστόσο έχει σήμερα δύσκολη αποστολή σε μια έδρα που δυσκολεύεται αρκετά, με την παράδοση να είναι υπέρ της Ντάρμσταντ, καθώς μετράει 4-3-1 στα μεταξύ τους επίσημα παιχνίδια. Περιμένουμε ότι η Ντάρμσταντ θα παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο στο σημερινό παιχνίδι, έχοντας και την παράδοση με το μέρος της και θα τη στηρίξουμε.

Δείτε στην κατηγορία Προγνωστικά Ποδοσφαίρου όλες τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις