Το “αντίο” του Καραγεωργόπουλου στη Νίκη: “Ό,τι αρχίζει με αγάπη δεν τελειώνει ποτέ”

Το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα, στο πλαίσιο της αποχώρησής του από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, με προορισμό την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έστειλε, μέσω των social media, ο Κώστας Καραγεωργόπουλος.

Αναλυτικά:

“Φίλες και φίλοι,

ύστερα από τρία περίπου χρόνια στο πόστο του Υπεύθυνου Τύπου κι Επικοινωνίας, ανακοινώνω την αποχώρησή μου από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Τρία πανέμορφα χρόνια, τρεις ευλογημένες αγωνιστικές σεζόν για μένα, κατά τη διάρκεια των οποίων είχα την ευκαιρία να κάνω ένα από τα επαγγελματικά μου όνειρα πραγματικότητα, να είμαι, δηλαδή, ο επικεφαλής της επικοινωνιακής πολιτικής της ομάδας της Νίκης. Η αποχώρησή μου αποτελεί καθαρά δική μου επιθυμία, δίχως να έχω κανένα απολύτως παράπονο από την εταιρία και τους επικεφαλής της. Φεύγω από τον Βόλο και τη Νίκη, προκειμένου να διεκδικήσω την καθιέρωσή μου στο υψηλότερο επίπεδο, στον κλάδο μου, έχοντας δεχτεί μία επαγγελματική πρόταση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να ενταχθώ στην επικοινωνιακή ομάδα του club, την οποία δεν θα μπορούσα να απορρίψω, όσο ιδανικές κι αν ήταν οι συνθήκες εργασίας που μου παρείχε η πρώην, πλέον, ομάδα μου.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, τους κ.κ. Αλέξη Παπακωνσταντίνου και Βασίλη Βενέτη για την ευκαιρία και την αμέριστη στήριξη που μου παρείχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, μέχρι και το τέλος αυτής, όταν και δεν προσπάθησαν, ούτε μία στο εκατομμύριο, να σταθούν εμπόδιο στην επιθυμία μου να αποχωρήσω. Διαμόρφωσαν για μένα, έναν “πρωτάρη” στον τομέα της διοίκησης αθλητισμού, ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον, με ελευθερία κινήσεων, με συνεχή στήριξη κι απόλυτη οικονομική συνέπεια και θα τους είμαι ευγνώμων για πάντα. Ευχαριστώ τον κ. Στέργιο Φάτση που πίστεψε σε μένα και ήταν εκείνος που πρότεινε, το καλοκαίρι του 2019, στη νέα, τότε, διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου να είμαι εγώ, ένα παιδί μόλις 22 ετών εκείνη την εποχή, αυτός που θα αναλάβει το “νευραλγικό” πόστο του Υπεύθυνου Τύπου κι Επικοινωνίας. Θα του το χρωστάω, όπως χρωστάω, επίσης, σε όλο το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης, με το οποίο είχα, πάντοτε, εξαιρετική σχέση και συνεργασία. Θα είμαι πάντα υπόχρεος στην οικογένεια του BlueheartFM 105,1, στην οικογένεια Αδαμάκη, στον Γιώργο Μαστρογιάννη, στον Θοδωρή Σδούγκο, στον Γιώργο Θάνο, στην οικογένεια Δεμίρη, στον Θωμά Φωτιάδη και στον Γιώργο Γεωργούλα. Μαζί δημιουργήσαμε, κάποτε, την ομορφότερη ραδιοφωνική παρέα, είχα την ευκαιρία, μέσω αυτής, να συστηθώ στο ευρύ βολιώτικο φίλαθλο κοινό και θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Ευχαριστώ, έναν προς έναν, τους φιλάθλους της ομάδας μας για την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους, και τα μέλη των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών μας, την “ψυχή” αυτού του τεράστιου συλλόγου, για την άψογη συνεννόηση και συνεργασία μας, σε όλα τα επίπεδα.

Ευχαριστώ τους τρεις προπονητές της ομάδας μας, τον Ισαάκ Χοβέ, τον Στάικο Βεργέτη και τον Αλέκο Βοσνιάδη, τους συνεργάτες τους και όλους τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν τις τρεις αυτές αγωνιστικές σεζόν από τη Νίκη, για την όμορφη επαγγελματική μας συμβίωση. Ευχαριστώ και πάντα θα θυμάμαι με αγάπη και σεβασμό όλους τους συνεργάτες μου στα γραφεία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, τα αδέρφια Τσιντσίνη, την Σπέρη Παπασταματίου και τους δημοσιογράφους που ασχολούνταν με το ρεπορτάζ της ομάδας μας.

Τέλος, χρωστάω ένα ξεχωριστό, τεράστιο ευχαριστώ στον Χρήστο Θανασούλη και στον Ανδρέα Κικίλια, οι οποίοι έχουν σπαταλήσει, κατά το παρελθόν, πολύ προσωπικό χρόνο και φαιά ουσία, για να μου δείξουν τον δρόμο να συνεχίσω να εξελίσσομαι επαγγελματικά, ο πρώτος σε δημοσιογραφικό επίπεδο κι ο δεύτερος σε επίπεδο διοίκησης και στελέχωσης, γύρω από το αθλητικό γίγνεσθαι.

Ό,τι ξεκινά με αγάπη, δεν τελειώνει ποτέ. Νίκη για πάντα!

Σύντομα, θα τα λέμε από Αθήνα…

Εις το επανιδείν!”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις