Βήμα παραμονής για Αγχίαλο 3-1 τον Πρωτεσίλαο

Νίκη ανάσα κατάφερε να πάρει η Αγχίαλος κόντρα στον φορμαρισμένο τον τελευταίο καιρό Πρωτεσίλαο και μάλιστα με μια γεμάτη εμφάνιση. Οι Αγχιαλίτες με την κατάκτηση των τριών βαθμών, αποσπάστηκαν ακόμη περισσότερο από την ζώνη του υποβιβασμού(+6)και πλέον περιμένουν το αυριανό ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε Σκόπελο και Μικροθήβες στο νησί με το αποτέλεσμα που θα προκύψει να δείχνει κατά πολύ το τι θα ακολουθήσει στις εναπομείναντες αγωνιστικές.

Όσον αφορά τώρα τα της αναμέτρησης, ο Πρωτεσίλαος ήταν αυτός ο οποίος με το καλημέρα πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Γ. Παναγιώτου στο 2ο λεπτό του αγώνα να επωφελείται από την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων να απομακρύνει την μπάλα έπειτα από εκτέλεση πλαγίου άουτ και με πλάσε έγραψε το 0-1. Η απάντηση της γηπεδούχου ομάδας, δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 22’ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Βέτσικα, ο Τσάμης με καρφωτή κεφαλιά πραγματοποίησε το 1-1.  Πριν την ολοκλήρωση του α’ μέρους, ο Καραγιώργος εκτέλεσε γρήγορα το φάουλ που κέρδισε βγάζοντας σε θέση τετ-α-τετ τον Καπέσιο που με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Μάνο κάνοντας το 2-1, ενώ το τελικό 3-1 υπέγραψε ο Καραγιώργος στις καθυστερήσεις με δυνατό σουτ έπειτα από ασίστ του Τσάμη.

Συνθέσεις:

Αγχίαλος: Ρωμανός, Τσαρδακάς (64’ Φούκης), Μαυρόπουλος, Μηδειάτης, Τσακόγιας, Βέτσικας (81’ Κολώνης), Ζητούδης, Τσάμης, Καπέσιος (78’ Ρούλης), Χ. Μπούτλας, Καραγιώργος.

Πρωτεσίλαος: Μάνος, Κραβαρίτης (72’ Χρ. Παναγιώτου), Λεϊμονής (72’ Θ. Κόρκος), Σιαμανίκος, Σούσκο, Κ. Κόρκος, Βίτσιος (52’ Μαρικλέν), Χριστέλος, Παπαδόπουλος, Τσιλαφάκης, Γ. Παναγιώτου.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις