Τσεκούρας: “Λέμε την αλήθεια στον κόσμο, δεν υποσχεθήκαμε πρωτάθλημα, αλλά θα πάμε καλά”

Μία mini συνέντευξη παραχώρησε, στον ραδιοφωνικό αέρα της εκπομπής “Clasico” του “Βόλος 986”, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Τσεκούρας, αναφερόμενος στην εμπλοκή του Γιάννη Νταόπουλου στα ερυθρόλευκα πράγματα, τις μεταγραφές και τους στόχους της ομάδας του.

Αναλυτικά:

Για τον Γιάννη Νταόπουλο:

“Η λέξη-κλειδί είναι το “συμβάλλει”. Δεν είναι ιδιοκτήτης, να τα ξεκαθαρίσουμε αυτά. Έχω ξαναπεί ότι ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου, αυτήν τη στιγμή που το ποδοσφαιρικό τμήμα ανήκει στον Ερασιτέχνη, είναι τα μέλη του Ερασιτέχνη. Αυτοί πρέπει να σηκώσουν το βάρος. Ο κ. Νταόπουλος εξέφρασε, για ακόμα μία φορά, την θέλησή του να μας βοηθήσει, να στηρίξει την προσπάθεια, για να μπορέσουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Θα εξακριβωθεί το πώς τις επόμενες ημέρες. Θα ενταχθούν ακόμα 2-3 άνθρωποι που θα βοηθήσουν σε λειτουργικά ζητήματα, τη διοίκηση θα την έχει το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Βόλου. Θα μπούμε σε μία σειρά και θα πάνε όλα καλά”.

Για το ξεκίνημα της προετοιμασίας:

“Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι έτοιμος, αυτήν τη στιγμή, να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Τη Δευτέρα θα κάνουμε τα εργομετρικά μας και τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι ιατρικές εξετάσεις. Πρώτη του μηνός θα ξεκινήσει η προετοιμασία στον Βόλο, μέχρι 14 Αυγούστου. Μετά θα δούμε πώς είναι οι συνθήκες να πάμε και κάπου να κάνουμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας”.

Για τα εισιτήρια διαρκείας και τον κόσμο του Ολυμπιακού:

“Εκτός από τα γραφεία του συλλόγου, ο κόσμος θα μπορεί να προμηθεύεται εισιτήρια διαρκείας από τα καφέ “River” και “Da Luz”, ως συνήθως. Τα μέλη του Δ.Σ., επίσης, θα δίνουν εισιτήρια. Οι τιμές είναι πολύ καλές, σεβόμαστε τον κόσμο που μας βοηθάει διαχρονικά. Αποφασίσαμε όσες γυναίκες και παιδιά κάτω των 12 ετών συνοδεύονται από έναν άνδρα με εισιτήριο διαρκείας, θα εισέρχονται δωρεάν σε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε τις γυναίκες και τα παιδιά στο γήπεδο, σαν οικογένεια, να έρθουν κοντά στην ομάδα. Όπως είδατε, τα περισσότερα παιδιά της ομάδας είναι Βολιώτες κι αυτό πιστεύω ότι κάνει καλή εντύπωση. Υπάρχει χρόνια αυτό το παράπονο, ας δείξουν τι αξίζουν αυτά τα παιδιά. Είναι “στοίχημα” και γι’ αυτούς και για εμάς. Ο προπονητής, που είναι από τους καλύτερους της Β’ Εθνικής θα τους δώσει την ευκαιρία, είναι έμπειρος, όλο το τεχνικό τιμ είναι καλό κι έμπειρο, εμείς ως διοίκηση τους παρέχουμε ό,τι χρειάζονται, για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Από ‘κει και πέρα, θα δούμε και θα κριθούμε. Υπάρχει κίνηση στα διαρκείας που δεν είχαμε δει τα προηγούμενα χρόνια”.

Για το μεταγραφικό μέτωπο:

“Έρχονται κι άλλες μεταγραφές, κι άλλα παιδιά έμπειρα, θα κλείσουν οι υποθέσεις τους μέσα στην εβδομάδα. Δε βιαζόμαστε, κι οι άλλες ομάδες δεν είναι πολύ δραστήριες μεταγραφικά. Δε διαβάζω τίποτα ιδιαίτερο, ειδικά στη Σούπερ Λιγκ 2 δε βλέπω κινητικότητα. Εμείς παραλάβαμε μηδενικό ποδοσφαιρικό υλικό κι έχουμε ήδη πάρει 21 ποδοσφαιριστές. Πιστεύω στα παιδιά που αποκτήθηκαν, είναι καλοί παίκτες, τώρα μένει να μπει το “κερασάκι στην τούρτα”. Θα ξεκινήσουμε κι όλα μια χαρά. Δεν κολλάμε σε ονόματα. Παλιότερα, έρχονταν ονόματα, δεν ακουμπούσαν την μπάλα κι έφευγαν. Να γίνει η δουλειά, στηρίξτε την προσπάθεια του συλλόγου μας”.

Τέλος, έστειλε το εξής μήνυμα:

“Έχουμε αποδείξει ως διοίκηση ότι με αλήθεια και ήθος, θα προχωρήσουμε μπροστά. Να πούμε αλήθεια αυτά που μπορούμε να κάνουμε, αυτό το εγγυώμαι. Ακόμα και τώρα που πήραμε προπονητή, παίκτες κι αθλητικό υλικό, είμαστε ανοικτοί. Όποιος θέλει, να έρθει με σοβαρή πρόταση και να μας πει ότι θέλει να πάει τον σύλλογο ένα βήμα παραπάνω. Ακόμα και τώρα. Δεν είμαστε εγωιστές. Να έρθουν με σοβαρότητα να μιλήσουμε, για το καλό του συλλόγου. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο, το ποδόσφαιρο είναι χαρά, παιχνίδι. Αν δεν έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, δεν έχει νόημα να υπάρχουμε. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά φέτος, δεν υποσχεθήκαμε ότι θα βγούμε ή ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα. Οι δυνατότητές μας είναι συγκεκριμένες και δεν τις κρύβουμε”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις