Οριστικό: Παίκτης του Άρη ο Μανού Γκαρθία

Μ’ ενα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Θοδωρής Καρυπίδης γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μανού Γκαρθία στον Άρη.

Η μεγάλη μεταγραφή του Μανού Γκαρθία στον Άρη ολοκληρώθηκε, γεγονός που γνωστοποίησε ο ίδιος ο πρόερος του Άρη με story που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram στο οποίο δείχνει τη συνομιλία του με τον Ισπανό μέσο στο What’s up και στο τελευταίο μήνυμα που έχει στείλει καλωσορίζει τον παίκτη στην οικογένεια των «κιτρίνων».

Οι «κίτρινοι» πλήρωσαν 3,2 εκατ. ευρώ στην Σπόρτινγκ Χιχόν για να αποκτήσουν το 75% των δικαιωμάτων του. Πέρυσι, ο Μανού Γκαρθία αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αλαβές με την οποία πραγματοποίησε 25 συμμετοχές στην La Liga έχοντας και δύο ασίστ ενώ ξεπέρασε τα 1.000 αγωνιστικά λεπτά.

Μέχρι το 2019 που πήρε μεταγραφή για την Χιχόν ο 25χρονος Ισπανός μέσος ανήκε στην Μάντσεστερ Σίτι, όπου έμεινε για μία πενταετία φεύγοντας τρεις φορές ως δανεικός (Αλαβές Β’, Μπρέντα, Τουλούζ), αλλά και πραγματοποιώντας και 4 συμμετοχές με την μεγάλη ομάδα των «πολιτών».

Δείτε το story του Θοδωρή Καρυπίδη:

Story Καρυπίδη

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις