Γιοβάνοβιτς: «Ο Βόλος είχε 3-4 ευκαιρίες»

Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το ματς.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα μπορούσε να δηλώσει ικανοποιημένος με τη συνολική εικόνα της ομάδας του στο φιλικό με τον Βόλο.

Ο Σέρβος τεχνικός παραδέχθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα στη δημιουργία. Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή τη νίκη. Δεν είχε σημασία σήμερα, αλλά σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να κερδίζουμε. Γενικά δεν υπήρχαν πολλά πράγματα που να μου άρεσαν. Ίσως να μην βοήθησε το γεγονός ότι ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στη Λεωφόρο ή ότι ο Βόλος έπαιξε αρκετά κλειστά.

Δεν είχαμε ρυθμό και δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Αντίθετα, ο Βόλος είχε 3-4 καλές ευκαιρίες, τις οποίες δεν είχε στα προηγούμενα παιχνίδια. Μάλλον, το γεγονός ότι δεν ήμασταν καλοί στην ανάπτυξη, μας έκανε να έχουμε αρκετά προβλήματα.

Γενικώς πρέπει να αντιληφθούμε πως χρειάζεται να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα, ειδικά τώρα που πλησιάζουν και τα παιχνίδια στην Ευρώπη.

Το δημιουργικό κομμάτι είναι κάτι που μας ανησυχεί. Είναι κάτι που το γνωρίζουμε, δεν είναι θέμα ενός παίκτη, αλλά θέμα ολόκληρης της ομάδας. Είμαστε σε μία φάση, όπου έχουμε αργή ανάπτυξη.

Το θέμα της δημιουργίας πάντα υπάρχει στο ποδόσφαιρο και χρήζει καθημερινής δουλειάς. Ο ρυθμός είναι πολύ σημαντικός για να καταφέρουμε να δημιουργούμε καλύτερα, αλλά προς το παρόν δεν τον έχουμε στο επίπεδο που θα ήθελα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις