Μπέος για Κατσιγιάννη: “Αν κάνει τη συναυλία δωρεάν, θα διαθέσω χώρο”


Μοιράσου το άρθρο

Έγγραφη απάντηση στις αντιδράσεις Βολιωτών για τη διαφαινόμενη πραγματοποίηση συναυλίας της Εστουδιαντίνας, για τα 100 χρόνια από τον ξεριζωμό των Ελλήνων της Μικρασίας, στη Λάρισα, εξέδωσε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Αναλυτικά:

“Σε μια περίοδο που ο κόσμος, κυριολεκτικά και μεταφορικά, καίγεται, οι αποτυχημένοι και περιθωριοποιημένοι από την ίδια την κοινωνία γνωστοί πολιτικάντηδες και λαϊκιστές, προσπαθούν να προκαλέσουν θόρυβο, με μια εξόφθαλμα στημένη, κατά τρόπο τραγικό, επιχείρηση.

Επειδή οι καταστάσεις που βιώνουμε είναι εξαιρετικά δύσκολες για όλους και δεν μας επιτρέπουν να ασχολούμαστε με τις επαγγελματικές αναζητήσεις διαφόρων καλλιτεχνών, μόλις ενημερώθηκα, μετά την επιστροφή μου λόγω διήμερης απουσίας, για τα όσα απίθανα και απίστευτα διακινούνται, δηλώνω:

-Η Δημοτική μας Αρχή που αποδεδειγμένα, με έργα και όχι λόγια και φτηνιάρικες “διακηρύξεις”, σέβεται και τιμά τη μνήμη των θυμάτων της Μικρασιατικής Καταστροφής, όπως και όλων των συμπολιτών μας που έλκουν την καταγωγή τους από τις Χαμένες και Αλησμόνητες Πατρίδες, και διοργανώνει μέσα στον Σεπτέμβριο μια εβδομάδα πλούσιων πολιτιστικών εκδηλώσεων ΔΩΡΕΑΝ. Ακριβώς για να έχουν τη δυνατότητα όλοι, μα όλοι οι πολίτες, να αποτίσουν τον οφειλόμενο φόρο τιμής στην μαύρη επέτειο των 100 χρόνων από την μαύρη σελίδα στην ιστορία του Ελληνισμού.

-Αν, ο συμπαθής σε μένα, Ανδρέας Κατσιγιάννης, με τους συνεργάτες του, έχουν την ίδια με μας πρόθεση, δεν έχει παρά να το δηλώσει δημόσια. Ότι δηλαδή θα δώσει τη συναυλία ΔΩΡΕΑΝ και όχι επ’ αμοιβή, τιμώντας επί της ουσίας την Μαύρη Επέτειο και τη μνήμη των θυμάτων και όχι την… τσέπη του. Σε αυτή την περίπτωση ας επικοινωνήσει μαζί μου ή με το γραφείο μου και δεσμεύομαι ότι θα διαθέσω χώρο για να πραγματοποιηθεί η συναυλία,όσο κι αν αυτό είναι δύσκολο αυτή την εποχή.

Ολα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις και δεν εξυπηρετούν παρά τις άθλιες, και γνωστές πια, πρακτικές και μεθοδεύσεις κομματόσκυλων και εκμεταλλευτών των συναισθημάτων του λαού για δικά τους ιδιοτελή και φτηνά συμφέροντα.

ΥΓ Αλήθεια από πότε οι κομματικές οργανώσεις, όπως αυτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ λειτουργούν σαν γραφεία μάνατζερ καλλιτεχνών;”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις