Βόλος: “Αρρωστημένη τακτική διαιτησίας και στα φιλικά, ζητάμε ξένους διαιτητές με τις μεγάλες ομάδες”

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας, σχετικά με τη διαιτησία της φιλικής αναμέτρησης με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο κι αίτημα ορισμού ξένων διαιτητών στα παιχνίδια της, κόντρα στις “μεγάλες ομάδες” του πρωταθλήματος, εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος.

Αναλυτικά:

“Η νοοτροπία και η πρακτική του κυρίου Κλάτενμπεργκ, να ευνοούνται οι «μεγάλοι» για να μην διαμαρτύρονται, όχι μόνο έχει υιοθετηθεί από την πλειοψηφία των Ελλήνων διαιτητών, αλλά χθες αντιληφθήκαμε ότι εφαρμόζεται ακόμα και στους φιλικούς αγώνες.

Και επειδή απ’ ότι φαίνεται διαιτητές όπως ο Παπαπέτρου και Κουτσιαύτης εφαρμόζουν στο ακέραιο αυτήν την αρρωστημένη τακτική, προφανώς διότι έχουν έλλειψη αξιοπρέπειας, ελπίζουμε ο κ. Κλάτενμπεργκ να τους πάρει μαζί του στην Αίγυπτο όπου θα συνεχίσει την καριέρα του. Αλλωστε τα δύο τελευταία χρόνια τους έχει εκπαιδεύσει κατάλληλα.

Σε κάθε περίπτωση, η ΠΑΕ Βόλος με επιστολή της τόσο στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο όσο και στη νέα ΚΕΔ, ζητά στα επίσημα παιχνίδια της με τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες, να ορίζονται ξένοι διαιτητές.

Ελπίζουμε η Ελληνική διαιτησία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να επιτρέπει σε κάθε ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου να διεκδικεί αυτό που της αξίζει, ώστε κάποια στιγμή οι ξένοι διαιτητές να σταματήσουν τα… ταξίδια στην Ελλάδα.

Από αυτούς εξαρτάται”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις