Υποδέχεται το Ρύσιο ο Ολυμπιακός Β. με το μυαλό στη Θεσσαλονίκη

Θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι στην Αναγέννηση Ρυσίου αναμένεται να έχει ο Ολυμπιακός, για την 20η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 μπάσκετ γυναικών. Η συνάντηση θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου με ώρα έναρξης τις 14.00. Τις δύο ομάδες χωρίζει τεράστια διαφορά δυναμικότητας. Από τη μια μεριά…

…οι «ερυθρόλευκες» διεκδικούν με αξιώσεις την άνοδο στην Α1 μπάσκετ γυναικών σε αντίθεση με τις Θεσσαλονικιές, οι οποίες βρίσκονται στην προτελευταία θέση του πίνακα του 2ου ομίλου ξεπερνώντας στη βαθμολογία μόνο τη Νίκη.
Ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός θα έχει το μυαλό του και στο κλειστό του Επταπυργίου, όπου θα διεξαχθεί η «μονομαχία» του Παναθλητικού και του Άρη. Οι γηπεδούχες φιγουράρουν στη δεύτερη θέση, αλλά σήμερα κοντράρουν τις «κίτρινες» που είναι πρώτες και αήττητες.
Ασφαλώς οι «ερυθρόλευκες» θέλουν ήττα του Παναθλητικού και νίκη δική τους επί της Πυλαίας, προκειμένου να τον πιάσουν στο δεύτερο σκαλοπάτι της κλίμακας. Μάλιστα σε τέτοιο ενδεχόμενο θα είναι δεύτερες, γιατί υπερτερούν στη διαφορά πόντων στα μεταξύ τους παιχνίδια.
Από την πλευρά του ο Μιχάλης Καπουρνιώτης ξέρει ότι η έκβαση του αγώνα στο Επταπύργιο δεν εξαρτάται από την ομάδα του. Για το λόγο αυτό ζητεί από τις παίκτριές του να είναι συγκεντρωμένες στο δικό τους παιχνίδι και σε καμιά περίπτωση να μην αποπροσανατολιστούν.
Πάντως το πιο πιθανό είναι ο Βολιώτης τεχνικός να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες που έχει στη διάθεσή του. Μάλιστα σήμερα για πρώτη φορά φέτος δεν θα αγωνιστεί η Νίκη Ζέρβα, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.
Στη διάθεσή των Μιχάλη Καπουρνιώτη και Μάριου Μπορίνου βρίσκονται οι: Εύη Κυριατζίδου, Λία Σαρακατσάνη, Αναστασία Γαλιατσάτου, Λαμπρινή Αγαγιώτη, Ραφαέλα Σουλτάνη, Βάλια Χούτα, Χαρά Ντελή, Ελένη Ζήτη, Δανάη Αγκάνη, Σταματία Διαμαντοπούλου, Νικολέτα Μπαλλά, Ιωάννα Αρτεμισίου, Θώμη Βογιατζάκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις