Ίδιο σχήμα, νέα πρόσωπα στην Εθνική

Το μεσημέρι του Σαββάτου 26/3 συγκεντρώθηκαν οι διεθνείς στο ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης μετά το ρεπό της Παρασκευής που είχε δώσει ο Μίκαελ Σκίμπε. Επέστρεψαν ο Κώστας Μήτρογλου και ο Ανδρέας Σάμαρης στην Μπενφίκα, ο Κώστας Μανωλάς στη Ρόμα και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στην Ντόρτμουντ. Ενσωματώθηκαν…

…στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα οι: Βαγγέλης Μόρας, Χοσέ Χολέμπας, Δημήτρης Πέλκας και Δημήτρης Διαμαντάκος.
Οι παίκτες γέμισαν μπαταρίες και το απόγευμα στρώθηκαν στη δουλειά στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Στη διάρκεια της μιάμισης ώρας προπόνησης, ο Μίχαελ Σκίμπε δούλεψε αρκετά στην ανάπτυξη, ενώ διεξήχθη και δίτερμα, στο οποίο δεν έδειξε τις επιλογές του για το αρχικό σχήμα της Τρίτης με αντίπαλο την Ισλανδία.
Το ενθαρρυντικό είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και έτσι ο 50χρονος προπονητής θα καταστρώσει τα σχέδια του, διατηρώντας το 3-5-2. Ωστόσο, αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.
Κάτω από τα δοκάρια ενδέχεται να αγωνιστεί ο Στέφανος Καπίνο για να μοιράσει ο Σκίμπε τον χρόνο συμμετοχής με τον βασικό Ορέστη Καρνέζη. Στην τριάδα της άμυνας, ο Βαγγέλης Μόρας θα πάρει τη θέση του Παπασταθόπουλου, δεξί στόπερ θα είναι ο Μάριος Οικονόμου, που άφησε καλές εντυπώσεις στο ματς με το Μαυροβούνιο και αριστερό στόπερ θα είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας με αουτσάιντερ τον Δημήτρη Σιόβα.
Στη μεσαία γραμμή το εξάρι θα είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης, αντικαθιστώντας τον Ανδρέα Σάμαρη, σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους δύο επιθετικούς θα είναι ο Κώστας Φορτούνης και για τον τρίτο χαφ στον άξονα ερίζουν ο Θάνος Πέτσος και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Στα δύο άκρα θα πάρουν θέση ο Βασίλης Τοροσίδης (δεξιά) και ο Χοσέ Χολέμπας (αριστερά) που θα έχουν τον σύνθετο ρόλο να εξυπηρετούν το επιθετικό παιχνίδι της «γαλανόλευκης» από τις πτέρυγες και παράλληλα να έχουν καλές επιστροφές στην άμυνα.
Το δίδυμο της επιθετικής γραμμής πιθανότατα θα συνθέσουν ο Νίκος Καρελής με τον Απόστολο Βέλλιο. Υπάρχει και η περίπτωση να προτιμηθεί ο Θανάσης Παπάζογλου αντί του φορ του Ηρακλή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις