Διπλή προσθήκη στον ΑΟ Τρίκαλα

Δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές απέκτησε ο ΑΟ Τρίκαλα. Πρόκειται για τους Σωτήρη Κοντογεώργο και Άγγελο Μπραντίτσα.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα ανακοίνωση της απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Σωτήρη Κοντογεώργο.

Αγωνίζεται στην επίθεση, γεννήθηκε στις 12/3/2002 και είναι από τα τρικαλινά παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα μας.

Άλλωστε προέρχεται από τα σπλάχνα του ΑΟ Τρίκαλα, αφού αγωνίστηκε στην Κ15 του ΑΟΤ. Στην Γ’ Εθνική έπαιξε με τον Διγενή Νεοχωρίου σε ηλικία 17 ετών, όπου είχε 17 συμμετοχές. Ενώ επόμενος σταθμός ήταν η Αναγέννηση Καρδίτσας, με 7 συμμετοχές την χρονιά που πήρε το εισιτήριο ανόδου. Ενώ τη σεζόν που πέρασε είχε γεμάτη χρονιά με τον Π.Ο. Φήκης, με 17 συμμετοχές στις διοργανώσεις που έλαβε μέρος η ομάδα.

Η διοίκηση του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.

Από τη δική του πλευρά ο Σωτήρης Καραγεώργος δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον ΑΟ Τρίκαλα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να υλοποιηθούν οι στόχοι που έχουμε βάλει».

«Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει ότι από σήμερα στην οικογένειά του ανήκει ο Άγγελος Μπραντίτσας.

Ο γεννηθείς στις 6-10-2004 νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως εξτρέμ και παρά το νεαρό της ηλικίας έχει πλούσια εμπειρία από την Γ’ Εθνική. Έχει περάσει από τον Αστέρα Βλαχιώτη, ενώ πέρυσι ήταν στο δυναμικό του Άρη Σκάλας Λακωνίας.

Η διοίκηση του ΑΟΤ του εύχεται επιτυχίες και υγεία

Από τη δική του πλευρά ο Άγγελος Μπραντίτσας δήλωσε: «Ευχαριστώ την ομάδα, τη διοίκηση που μου δίνουν την ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Να βοηθήσω και να βοηθηθώ μέσα από την ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις