Σκάφος προσέκρουσε στα βράχια κοντά στο Τρίκερι – Στο Νοσοκομείο Βόλου ο χειριστής

Σκάφος προσέκρουσε βραχώδη ακτή κοντά στον φάρο “ΚΑΒΟΥΛΙΑ”, σε περιοχή κοντά στο Τρίκερι. Ο 70χρονος χειριστής του σκάφους τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βόλου. Η 69χρονη επιβαίνουσα περισυνελέγη καλά στην υγείας της από παρακείμενο σκάφος.

Αναλυτικά η ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Βόλου

Ενημερώθηκε χθες το μεσημέρι  το Β’ Λιμενικό Τμήμα Αγίας Κυριακής Τρικέρων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, για περιστατικό πρόσκρουσης σκάφους σε βραχώδη ακτή πλησίον φάρου «ΚΑΒΟΥΛΙΑ» Μαγνησίας, με δυο επιβαίνοντες.

Άμεσα στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, μετέβη στο σημείο, με τη συνδρομή σκάφους αναψυχής «ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ»  όπου και διαπίστωσε ότι το Α/Ψ-Τ/Χ σκάφος «ΝΙΚΗ» , είχε προσκρούσει στη βραχώδη ακτή της ως άνω θαλάσσιας περιοχής. Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης, ήταν ο τραυματισμός του 70χρονου χειριστή και η πρόκληση υλικών ζημιών, ενώ η 69χρονη επιβαίνουσα, περισυνελέγη καλά στην υγεία της, από το Α/Ψ-Τ/Χ σκάφος «ΜΕΡΙΝΤΑ». Εν συνεχεία, το σκάφος «ΝΙΚΗ» αποκολλήθηκε με την συνδρομή του «ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ» και κατέπλευσε με ασφάλεια στη θέση «Αγίας Κυριακής» Τρικέρων.

Ο τραυματίας, μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών από τον Αγροτικό Ιατρό Τρικέρων, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής και κατόπιν διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ» για περαιτέρω εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις