Στοίχημα: Over με αξία από το Champions League!

Παιχνίδια που κρίνουν στόχους, την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League, διεξάγονται την Τρίτη (26/07). Έξι αγώνες υπάρχουν στο πρόγραμμα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη, τρεις ακόμη γίνονται για τα προκριματικά του Conference League. Αυξημένο το στοιχηματικό ενδιαφέρον και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις προτάσεις συνολικά. Η πιο δυνατή από αυτές έρχεται από τον αγώνα Σκούπι – Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τους Κροάτες να προσφέρονται στις στοιχηματικές εταιρίες σε αποδόσεις φαβορί.

Το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ έληξε ισόπαλο 2-2. Λίγοι περίμεναν ότι η Σκούπι θα παρουσιαζόταν τόσο ανταγωνιστική την προηγούμενη Τρίτη, έμεινε ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης, την οποία θα διεκδικήσει σήμερα, αν και παραμένει αουτσάιντερ απέναντι στους πολύ πιο έμπειρους και ποιοτικούς Κροάτες.

Αυτοί, από την πλευρά τους, το Σάββατο για το πρωτάθλημα φρόντισαν να περιορίσουν τον προβληματισμό που έφερε η εμφάνισή τους απέναντι στην Σκούπι. Αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Σλάβεν Μπελούπο, μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 2ο μόλις λεπτό, ωστόσο η αντίδρασή τους ήταν άμεση και κάτι παραπάνω από πειστική, κερδίζοντας τελικά με 5-1 με σκόρερ τους Μπατουρίνα (7’), Όρσιτς (15’), Ντρμιτς (19’), Μίσιτς (74’) και Σπίκιτς (90’).

Δείτε στην κατηγορία Προγνωστικά Ποδοσφαίρου όλες τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις