Ευκαιρία να μειώσει την απόσταση από την κορυφή (pregame)

Με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς που θα της δώσουν την ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή, θα αγωνιστεί η Νίκη κόντρα στην Φαρκαδόνα, σήμερα στις 15:00, στο «Π. Μαγουλάς». Η απώλεια βαθμών της ΑΕ Καραϊσκάκης στο Κίτρος δίνει νέο ενδιαφέρον στη μάχη της πρωτιάς καθώς η απόσταση με την ομάδα της Άρτας θα μειωθεί στους τρεις βαθμούς ενώ σήμερα αγωνίζεται και ο Αιγινιακός με τον Πιερικό, με τους «Κατερινιώτες» να καίγονται για βαθμούς.

«Εξαρτάται καθαρά από εμάς»

Η υπόθεση «νίκη» στο σημερινό ματς εξαρτάται αποκλειστικά από τον τρόπο που θα παρουσιαστεί η ομάδα του και όχι από τη δυναμική του αντιπάλου, τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην τηλεόραση του ASTRATV, ο Κώστας Βελιτζέλος:

«Η Φαρκαδόνα είναι μία ομάδα που έχει κάνει, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισε, πλήρη ανανέωση στο ρόστερ και είναι ένα ερωτηματικό για μας. Θεωρώ πως εξαρτάται καθαρά από εμάς το παιχνίδι και αν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα κινδυνέψουμε».

Χωρίς τρεις η αποστολή της Νίκης

Απέναντι στην ανανεωμένη ΑΕ Φαρκαδόνας, ο Κώστας Βελιτζέλος δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τιμωρημένους Ελευθεριάδη και Μπιτσάκο καθώς και τον τραυματία Κοτίτσα. Η 18αδα που επέλεξε ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας είναι η εξής:

Αλεξανδρής, Αναστασίου, Βρονταράς, Ιβανίδης, Ιορδανίδης, Κανελλόπουλος, Κιπτίου, Κόλα, Ματθαίου, Μέτσε, Μπαλαράμπε, Ναουμίδης, Νοριέγα, Παπαδόπουλος, Σκοπελίτης, Σταμέλος, Τσορμπαντζής, Χολέβας.

Ξηρογιάννης ο διαιτητής της αναμέτρησης

Ο Στέφανος Ξηρογιάννης, ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα Νίκη Βόλου – Φαρκαδόνα στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Μαρτίου στις 15:00 στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς». Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Δημήτρης Φίλος και Βασίλης Παγουράς όλοι από την ΕΠΣ Βοιωτίας. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Αντώνης Ζήλος από την Ένωση Λάρισας.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Τους τρόπους εισόδου στο γήπεδο καθώς και τις τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα της Νίκης με την ΑΕ Φαρκαδόνας, ανακοίνωσε ο βολιώτικος Σύλλογος. Η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ ενώ οι θύρες του “Π. Μαγουλάς” θα ανοίξουν στις 14:00. Αναλυτικά:

“Την Κυριακή 27/03/2016 και ώρα 15:00΄ στο γήπεδο ΄΄Π. Μαγουλάς΄΄ η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Α.Ε. Φαρκαδόνας.

Θα λειτουργήσουν τρεις είσοδοι για τους φιλάθλους, οι οποίες θα ανοίξουν στις 14:00΄.

Η είσοδος της σκεπαστής και η είσοδος από το πίσω μέρος του γηπέδου για τους φιλάθλους της ΝΙΚΗΣ.

Οι φίλαθλοι της Α.Ε. Φαρκαδόνας θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την κερκίδα επί της Μαιάνδρου.

Η γενική είσοδος είναι (10) ευρώ.

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν.

Τα παιδιά που αγωνίζονται στις Ακαδημίες του Συλλόγου θα εισέλθουν από την κερκίδα της Μαιάνδρου, ντυμένα με τις φόρμες και συνοδευόμενα από τους προπονητές τους.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις