Προσέγγισε Ντελόπουλο ο Νταβέλης, πιθανή η επανεμπλοκή του στην ΑΕΛ

Ο μεγαλομέτοχος Αχιλλέας Νταβέλης ήδη έχει αρχίσεις επαφές για τη στελέχωση της ομάδας διοικητικά και σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» έχει μιλήσει ακόμα και με πρώην προέδρους αλλά και πρώην διοικητικούς.

Ένας εξ αυτών σύμφωνα με πληροφορίες είναι και ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Ζήσης Ντελόπουλος, που δεν αποκλείεται να αναλάβει υπεύθυνος στις ομάδες νέων, κάτι το οποίο έκανε και στο παρελθόν.

Επίσης μιλάει με εκπροσώπους φορέων και κυρίως με άτομα που έχουν θέσεις σε διοικητικά συμβούλια ώστε να μετέχουν στο διοικητικό σχήμα. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στον Γιώργο Καρκανιά και έναν εκπρόσωπο της οικογένειας Δοντά, αλλά πληροφορίες θέλουν να εισέρχεται στο διοικητικό σχήμα και ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Δημήτρης Παπαλέξης.

Πάντως αυτή η εβδομάδα θα είναι της …ΑΕΛ καθώς ετοιμάζεται η επίσημη παρουσίαση, η επίσημη πρώτη, ενώ υπάρχει και η συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την έγκριση της μεταβίβασης των μετοχών από τον πρώην μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια στους αδελφούς Νταβέλη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις