Και τη νέα σεζόν στην Α2 ΕΣΚΑΘ, παρά την άνοδό της, η Σκιάθος – Το μήνυμα Κρίτσαλου


Μοιράσου το άρθρο
Την οικειοθελή μη συμμετοχή του Γυμναστικού Συλλόγου Σκιάθου στην Α1 ΕΣΚΑΘ, παρά τον προβιβασμό του στην κατηγορία, κατά την περσινή σεζόν, για αγωνιστικούς λόγους, ανακοίνωσε, μέσω ανάρτησής του στα social media, ο φυσικός ηγέτης, εντός κι εκτός παρκέ, της νησιώτικης ομάδας, Κωνσταντίνος Κρίτσαλος.
Αναλυτικά τα όσα έγραψε:
“Θα ήθελα να ενημερώσω τα σωματεία της Α1 ΕΣΚΑΘ ότι μπορούν να ξεκινήσουν τον προϋπολογισμό τους με +500€ και τα αντίστοιχα της Α2 με -500€..
Όπως καταλάβατε, δηλώσαμε και επίσημα κώλυμα και δεν θα κατέβουμε Α1..
Οι λόγοι είναι καθαρά αγωνιστικοι.. Δεν μπορέσαμε να συγκροτήσουμε ένα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο για να κατέβουμε και σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να γίνουμε ο σάκος του μποξ μόνο και μόνο για να παίξουμε Α1, όπως είχαμε κάνει την σεζόν 2009-10.
Η τακτική μας να μην δίνουμε λεφτά σε παίχτες,συνεχίστηκε και τώρα. Προσεγγίσαμε αρκετούς με το δέλεαρ της δουλειάς και του σπιτιού, αλλά οι προσπάθειες δεν καρποφόρησαν.
Επίσης,φεύγουν πέντε παιδιά γεννημένα του 2004 και δεν έχουμε σχεδόν καμία επιστροφή.
Αυτά δυστυχώς είναι τα κακά μιας νησιωτικής ομάδας που δεν ξοδεύει λεφτά για μεταγραφές και προτιμάει να τα δίνει για τις ακαδημίες της.
Επομένως την θέση μας παίρνει η πρώτη επιλαχούσα ομάδα (όχι η καλύτερη ομάδα για να προλάβω καταστάσεις,η καλύτερη ήμασταν εμείς), ο Σπάρτακος Λάρισας.
Συνοψίζοντας, ο Γ.Σ.Σκιαθου για την σεζόν 2022-23 θα αγωνίζεται στην Α2 ΕΣΚΑΘ.
Όλα τα παραπάνω τα έγραψα για να γνωρίζουν όλοι το σκεπτικό μας ως σύλλογος.
Εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε το βάρος μας στις ακαδημίες μας και στην παραγωγική διαδικασία των παιχτών και να είστε σίγουροι ότι θα επιστρέψουμε δριμύτεροι.. Και θα μείνουμε.. Αυτό είναι ΥΠΟΣΧΕΣΗ.. Να μας περιμένετε..
Γ. Σ. ΣΚΙΑΘΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις